tiistai 24. kesäkuuta 2014

Hikeä, sushia ja banaanilättyä

Lomalla ollessa en ota turhia ylimääräisiä paineita siitä mitä laitan suuhuni. En stressaa jos syön raflassa samalla kertaa pasta-annoksen ja päälle suklaajätskiä tai leipää joka aamiaisella.
Mutta tietyn tasoinen terveellisyys mulla säilyy ihan miettimättäkin myös reissun päällä, siitä ei mihinkään pääse ja se ei ole mun osaltani mitään turhaa niuhotusta. Jos syön ihan vaan viikonlopunkin mielivaltaisesti kaikkenlaista roskaa, suuret määrät alkoholia ja muuta, on olokin aina ihan kamalan tunkkainen ja löysä. Nytkin Espanjan reissulla tuli urheiltua muutamaan kertaan, hikoiltua juoksulenkin, kuntopiirin, ja koripallon heittelyn merkeissä. Oon löytänyt nimittäin aika varteenotettavan lenkkikaverin itselleni! ;-D
Mihin ikinä lähteekin, oli kyseessä sitten viikon ranta- tai kaupunkiloma, on enemmän kuin helppoa ottaa juoksulenkkarit messiin ja edes yhdet urheiluvaatteet, ja käydä vaikka ennen aamiaista tai muussa sopivassa välissä juoksemassa edes puolen tunnin lenkki. Olo on niin paljon parempi eikä tule sitä lomaturvotusta.
Meidän puolentoista viikon lomalla syötiin sitä sun tätä ja milloin sattuu, mutta näin "arkena" tykkään ajoittaa syömisiäni ja liikkumisiani jotenkin tiettyyn aikatauluun ja järjestykseen. Jos tiedän että luvassa on hiilaripitoista ruokaa, tykkään tehdä kyseistä ateriaa ennen jonkun hyvän aerobisen treenin. Niinkuin tänään. Oltiin sovittu Erikan kanssa lounastreffit sushi-paikkaan ja päätin tehdä sushi-lounaasta itselleni palauttavan aterian.   Mutta koska nälkä oli ultimaattinen ja puhuttavaa riitti niin en ottanut mitään fotoja kyseisestä setistä. 
Mutta tossa äsken pääsi nälkä taas yllättämään ja paistelin jälleen itselleni baananikananmunalätyn. Pitää nälkää ja sairaan hyvän makusta!

1 banaani haarukalla muussattuna
1 kokonainen kananmuna
1 valkuainen
(mielellään) kookosöljyä paistamiseen

Aineet sekaisin ja miedohkolla lämmöllä pannulle paistumaan! Lätyn kaverina oon syönyt hunajaa ja kookoshiutaleita mutta lisukkeiden lista on loputon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti