sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pastaa, viiniä ja lenkkiä

Aivan ihana viikonloppu takana, ja kyllä; rentouttava sellainen! Parhaassa seurassa mitä voin toivoa ja ei haittaa vaikka yhdet opiskelijabileet jäivätkin väliin. Ens viikolla on kuitenkin kahdet tulossa lisää joten ei tässä ehdi niitäkään ihan ikävä tulemaan :-D

Tänään illalla iski yhtäkkiä kamala hetkellinen ahdistus ja stressi ton koulun suhteen. Huomenna alkaa ekat kunnon luennot ja heräsin nyt vasta siihen konkreettisesti että se opiskelu todella alkaa reilu vuoden tauon jälkeen. Ja vielä aivan uudessa kaupungissa, ekaa kertaa yksin asuen, yliopistossa ja ihan uudella tavalla ja uudessa ympäristössä. Oon aika ulapalla että miten kaikki toimii yliopistossa ja pää on täynnä kysymyksiä, kuten oonko osannut valita kaikki kurssit mitä mun pitäis ja niin edelleen. Mutta luulen että huomenna fiilis on taas ihan eri ja on paljon varmempi olo.

Perjantaina ehdin ekaa kertaa lenkille Vaasassa, ja täytyy sanoa että ihastuin tähän kaupunkiin entistä enemmän! Kun lenkkipolulla tulee tällaisia maisemia vastaan niin onko se mikään ihmekkään! Juoksu kulki ja aurinko paistoi

Viikonlopun aikana tehtiin A:n kanssa hyvää ruokaa, juotiin vähän viiniä, ulkoiltiin ja otettiin rennosti!


Tänään kävin vielä illemmalla yksin jäätyäni taas lenkillä uusilla lenkkipoluilla meren rannassa. Täällä on kyllä erittäin hyvät lenkkeilyolosuhteet ja niitä täytyy nyt hyödyntää isosti ennen kuin lumet tulee! 

Salijäsenyys mun täytyis myös pikimmiten hoitaa kondikseen. En oo päässyt pitkään aikaan treenaamaan kunnolla, ja vaikka en oo mitään roskaa täällä syönytkään enkä herkkuja oikeastaan yhtään, niin silti tuntuu olo ja kroppa jotenkin vähän löysältä.
Kuntosaleista oon kuullut eniten kehuja WSC:stä täällä Vaasasta, ja hintavuudesta huolimatta oon sinne ajatellut liittyä. Ensinnäkään hinta ei ole kauheesti sen ihmeellisempi kuin Tampereen Gogo:kaan ja tilojen ja ryhmäliikuntamahdollisuudet ovat ilmeisesti erittäin ihanteelliset! Ja koska kehon hyvin vointi on mulle mun mielenterveydenkin kannalta erittäin iso asia niin ennemmin satsaan sitten kunnon saliin missä on kiva käydä ja nipistän sitten rahan suhteen jostain muusta jos niin on tarpeen tehdä! :)

2 kommenttia:

 1. Ilman muuta kannattaa liittyä WSC:n jäseneksi, keskustan Lady Linen palvelut samalla kortilla käytössä. Vaasassa on parhaat ohjaajat ja muutenkin kovan luokan saliskene. Nyt on hyvät liittymistarjouksetkin päällä!

  Tsemppiä opiskeluihin, hyvin se siitä lähtee liikenteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Täytyy äkkiä hankkia kortti! Kiitos paljon :)

   Poista