maanantai 8. syyskuuta 2014

Back to life!

Mitä huikein olo!! Tiettekö mistä sen saa? Siitä kun käy kahden kuukauden tauon jälkeen salilla!!

Oon tänään saanut hoidettua paljon asioita mitä mulla on ollut rästissä. Yks niistä oli akuutisti toi kuntosaliasia. Menin järjestämään siis itselleni viikon ilmaisen kokeilun WSC:lle. Aika moista etsimistähän se oli ja vaeltelin siellä vähän eksyksissä mutta silti sain hien virtaamaan ja taas huomaa että mulla todellakin on (pienet) lihakset. WSC:n sali on ihan valtavan iso. Joku Gogo Park tai Gogo Hermia Tampereella on tohon verrattuna ihan pikkuruisia, for real!!

Nyt haluun kuitenkin ottaa kaiken irti tästä viikosta (viikonloppua lukuun ottamatta sillä Tampere kutsuu!), käydä uusissa ja erilaisissa jumpissa sekä saada vähän tolkkua tosta koko kuntosalista.

Salitreenin jälkeen kävin ostamassa Punnitse ja Säästä -kaupasta itselleni vehnätöntä ja sokeritonta luomumysliä, nyt saan syötyä sen kaura"jugurtin". En tiedä että meniskö se vaikka smoothiessa mutta pelkälteen se ei putoa!
Ja jääkaapista loihdin itselleni tällasen illallisen. Oikeesti melko hyvää ja täyttävääkin vielä!
 Höyrytettyä parsakaalia, juustokuminalla ja currylla maustettua porkkanamuusia sekä valkoisia papuja!
Toinen tärkee juttu minkä sain tänään vihdoin käden käänteessä hoidettua oli polkupyörä! Uusille opiskelijoille painotettiin että pyörä on melkeinpä must-juttu täällä Vaasassa, ja huomaan kyllä kieltämättä jo nyt kuinka se helpottaa elämistä. Nyt mulla on uusi, oma valkoinen Tunturi-pyörä jossa on vieläpä kori! Huippua!

Huomenna pitääkin mennä jo ennen kukonlaulua jonottaan lippuja johonkin bileisiin. Lippuja jonotetaan aina kuulemma monta tuntia ennen kuin niitä aletaan edes myydä, joten vissiin ihan hyvät pippalot tulossa. Siispä on mentävä!

6 kommenttia:

 1. 1. Loistava blogi 2. WSC on Suomen suurin kuntosali. 3. NESU:n harkkasitsit myytiin loppuuun viiime vuonna 7.20 aikaan jonottavalle henkilölle :) Tsemppiä opiskeluelämään Vaasassa & onnea lipun hankintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kiitos!! :-)
   Joo sitä en yhtään ihmettele että on suurin! Melkein eksyin haha! Jep, täytyy mennä todella aikaisin! Toivottavasti saan lipun!

   Poista
 2. Jouduin kans soitteleen pari puhelua, että sain lipun ihan pelkkään kauppakadun improon..rankkaa! Mutta nyt mulla on 8) Oon muuten lueskellut välillä yhen WSC ohjaajan blogia fitfashionista ( http://a-rou.fitfashion.fi/ ) se kehuu ainakin ite olevansa kunnon orjapiiskuri, ootko käynyt jo koittaan? :D Itellä tuli kyllä ehkä pieni downgreidaus Gogoon jumppatarjontaan verrattuna, mutta toisaalta tää on kyllä niiin virkistävää käydä jossain muualla vaihteeks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kans lukenut tota blogia! En oo vielä käynyt mutta pakko päästä Ainon tunneille! :-D

   Poista
 3. No mites kävi lipun kanssa?? Aikasimmat oli jo 03:00 jälkee kukkumassa sitseilel lippua.. Oli kans aika meininkiä kastajaisissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonosti kävi, 6:30 oli liian myöhäinen saapumisaika... :-D

   Poista