tiistai 2. syyskuuta 2014

Iho kiittää

Hyvää iltaa Vaasasta!

Lenkit juostu, luennolla oltu, kaupassa käyty, ruokaa tehty ja imuroitu. Ja pam! Kello tulee taas jo yhdeksän illalla!

Päivät täällä on ollut tosi helppoja tähän mennessä. Yliopistolla on täytynyt olla eilen klo 12 ja tänään klo 14. Yksi luento ja sit kotiin. Oon itse enemmän aamuihminen ja tää tuntuu ihmeelliseltä lorvimiselta suorastaan kun joka aamu on saanut nukkua niin pitkään ja levolliselta, käydä lenkillä ja sen jälkeen vielä syödä aamiaista ja juoda aamukahveja erittäin rauhassa ja suorastaan hidastellen. Mutta en valita, nääkin päivät on rajallisia ja näistä vaan unelmoi sitten niinä päivinä kun tunnit ei tunnu vuorokaudessa riittävän!

Mun tulee ulkoiltua täällä todella paljon, sillä kävelen joka päivä yliopistolle vähän vajaa 30 min suuntaansa, minkä lisäks käyn lähes päivittäin lenkillä. Tän lisäks syön todella kasvispainotteista ruokaa ja koitan juoda paljon vettä ja vihreää teetä ja saan nukuttua pitkiä yöunia. Luulen että tää kaikki alkaa näkyä mun ihossa, sillä mun iho näyttää ja tuntuu mun mielestä erittäin hyvältä tällä hetkellä! Eikö vaan?!
Ainoa miinus tässä opiskelijaelämässä on suht runsas bilettäminen ja "siihen kuuluva" oheistoiminta, suomeksi ja suoraan sanottuna alkoholi. Täytyis kuitenkin muistaa että aina sitä alkoholia ei ole pakko juoda taikka osallistua jokaisiin bileisiin, mutta en ota siitä sen isompaa stressiä. Tunnen kroppani melkoisen hyvin ja tiedän kyllä koska tulee raja vastaan juhlimisenkin osalta, nyt tästä opiskelijaelämästä täytyy nauttia!
Tänään illan ruokalistalla oli taas kasvisruokaa, jossa oli sipuli, valkosipulin kynsi, puolikas chili, parsakaalia, tomaattimurskaa, punaisia (vai onko ne ruskeita..?) papuja ja kvinoaa! Mausteena currya, suolaa sekä pippuria. Oli oikeesti aika hyvää! :-D
Huomenna täytyy mennä yliopistolle niinkin aikaisin kuin kymmeneen (kyllä, klo 10, aikaisin!!! :-D), joten nyt SATC pyöriin Liv:ltä, teekuppi käteen ja sit nukkumaan!

2 kommenttia:

  1. Oi näyttääpä hyvälle sun kasvisruokas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hauskaa että oot tota mieltä! Munkin mielestä, ihanan värikästä ainakin!

      Poista