sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Opiskelijaelämä antaa parastaan


Perjantain kylteriäisistä selvitty. Meille kauppatieteen fukseille järjestettiin siis sellanen kastajaistapahtuma yliopistolla, ja se oli kyllä taas ihan täyden toiminnan päivä. Huhhuh. Hauskaa oli ja se on pääasia! Ihanaa kun saa tutustua niin paljon uusiin ja erilaisiin ihmisiin!
 Eilinen menikin  sitten löhöillessä ja kahvittelemassa ja energiavajetta tasaillen. Tänään aamulla olin taas kuin uusi ihminen (perjantain fyysisistä tehtävistä johtuvaa selkäkipua lukuunottamatta) ja riipasin kunnon juoksulenkin heti aamusta. Tein pidemmän lenkin kuin yleensä mutta silti juoksin sen lyhyemmässä ajassa kuin sen vähän lyhyemmän lenkin?! What the hell?
Päätin ostaa eilen kaupasta vaihtelun vuoksi rahkan sijasta kaurajugurttia. Tai luulin että se oli jugurttia. Täytyy sanoa että aika jännä uusi tuttavuus. Ajattelin siis koittaa välttää maitotuotteita ihan kokeilumielessä. Mitä se tekee iholle ja niin edelleen. Viikonloppuisin maito on ok, mutta muuten koitan elää ilman. Mutta tolle kaurasetille täytyy ehdottomasti keksiä joku parannuskeino.  :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti