tiistai 23. syyskuuta 2014

Se on saapunut

Ai mikä?

No syksy! Syksy on saapunut ainakin tänne Vaasaan ihan yhtäkkiä. Lauantainakin sää oli vielä melkeinpä kesäisen lämmin, mutta hups kun tuli sunnuntai niin se alkoi. Satoi, oli pimeää, kylmää ja tuuli. Ja lehdet irtoilevat puista.

Mutta sehän ei meitä lannista! Syksyssä on monia kivoja asioita. Esimerkiksi kun tästä mennään vähän vajaa pari kuukautta eteen päin niin mulla on synttärit. Sitten siitä viikko eteen päin niin tiedättekös missä me ollaan mun mamman kans? No New Yorkissa tietenkin! Miten huippua!
Nyt kuitenkin näihin arkisiin asioihin. Viikonloppu meni taas rakkaani kanssa jälleen hieman turhan nopeasti Vaasan auringosta ja muista antimista nauttien.

Mutta muistatte ehkä kuinka oon puhunut tästä opiskelijajuhlimisesta? Ja siitä kuinka tiedän kyllä koska se raja tulee vastaan ja on aika ottaa rauhassa? Nyt mulla on sellainen olo, että juhlimiselle täytyy antaa pieni loma, koska mun mielestä on ensinnäkin sairasta kuinka täällä on tullut juhlittua nyt melkein joka viikko kaksi (2!!) kertaa viikossa.  Ja se on selvää että se alkaa näkyä pikku hiljaa jossakin. Oon lähes varma että näen sen kyllä itsestäni peilistä -- sitä ei ehkä vaatteet päällä näe mutta ilman vaatteita huomaa kyllä että en oo enää yhtä timmissä kunnossa kuin olin vaikkapa kesällä, saatika kesän alussa.
Toinen juttu: en vihaa mitään muuta niin paljon kuin krapulaa. Etenkin silloin kun olis oikeesti jotain hommia hoidettavana, esimerkiksi koulujuttuja. Lisäksi silloin urheilun harrastaminen on paljon vaikeampaa kuin hyvin nukutun yön jälkeen ja mitään kovaa treeniä ei ole edes suotavaa tehdä.

Niinpä nyt tästä viikosta haluan tehdä melko rauhallisen, tehdä rästissä olevia kouluhommia, liikkua paljon ja nukkua hyvin. Absolutistiksi en ole ryhtymässä, mutta pieni itsensä ja oman terveyden tarkkailu sekä tauko alkoholista tekee aina aika ajoin hyvää. Se on varmaa että tällä on vain ja ainoastaan positiivisia vaikutuksia.

Eilen maanantaina aloitinkin viikon terveellisissä merkeissä aamulenkillä. Aamu oli taas mitä kaunein meren rannassa kun se aurinkokin sieltä pikku hiljaa nousi. Illalla tein vielä tunnin mittaisen kuntosalitreenin WSC:llä ja sai taas ihanan poltteen tunteen lihaksiin!
Nyt pikku hiljaa täytyy laittautua kouluun lähtöä varten ja sitten taas illalla varmaan jotain jumppahommia! Hyvää tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti