maanantai 27. lokakuuta 2014

Jumppailua ja tuloksia? Abs, is it you?

Täällä ollaan taas, Vaasan maankamaralla!

Pidennetty viikonloppu Tampereella hurahti taas alta aikayksikön, niin kuin aina! Perjantaina olin hoitamassa yhtä kouluhommaan liittyvää asiaa, lauantaipäivä meni kälykokelaan (?! haha) muuttoapulaisina ja illalla vietettiin aikaa kavereitten kanssa ja sunnuntaina hyvää ruokaa vanhempien ruokapöydässä! Hyvä viikonloppu siis! 

Taas on koulutyön täyteinen viikko ja siihen koitan sovittaa jumppailua ja muuta liikuntaa! Tänään oli taas maanantai Body Attackin vuoro, ja huh kun olin taas kuoleman partaalla! Ohjelmaa oli mixailtu, mikä oli hyvä homma koska en saanut siitä tämän hetkisestä ohjelmasta jotenkin enää niiin paljon irti kuin haluaisin! Nyt kyllä sain ja taas tuntee tehneensä! 

Aloin suihkun jälkeen vähän peilaileen! Voisin sanoa että noi joka viikkoiset Body Attack -, Body Step -, Body Balance -, ja Core-tunnit alkaa näkyä jo pikku hiljaa! Jee! 

Itse en vaakaa edes kotonani omista ja mun mielestä peili (ja mittanauha...mallin vihollinen) onkin se tärkein ulkomuodon mittari! On se niin että kun on tyytyväinen siihen miltä peilissä näyttää, on hyvä olo sisäisestikkin. En voi sanoa että oon täysin tyytyväinen kroppaani, mutta onko kukaan? Kaikki löytävät aina kehostaan jotain parannettavaa, vaikka olis kuinka timmissä kunnossa tahansa. Tossakin tietenkin täytyy käyttää tervettä järkeä. 
Aina välillä tuntuu että mun olis muka pakko päästä äkkiä unelma kuntoon ihan vaan mahdollisten  mallin töiden takia. Jos näin pelkästään ajattelen, huomaan kuitenkin että ihan pelkkä se mallin duuni ei riitä mulle motivaatioksi elää terveellisesti ja havitella esim. sitä "kiinteyttä". Kun taas liikun ja syön terveellisesti ihan omaksi ilokseni, jolloin myös kropassa tapahtuu muutoksia, pysyy motivaatiokin korkealla helpommin. :) Ja sitten siitä ehkä bonuksena niitä mallintöitä? Hope so!

2 kommenttia:

 1. Mutta jos ensin täytyy näyttää ulkoa hyvältä, jotta voi tuntea itsensä sisältä hyväksi, niin eikö jokin mene pieleen?

  Ihan vain aattelin heittää tälläsen pohtivan kysymyksen. :D Sillä itsekin aikasemmin ajattelin, että kun näytän ulkoisesti hyvältä niin saan henkisen rauhan. Mutta nyt kun on vähä kasvanut ja ajatusmaailma muuttunut, tajuaa, että kyllä se kauneus OIKEESTI lähtee sisältä päin, vaikka kuinka kliseiseltä kuulostaakin. Ei tarvitse enää juosta joka päivä kuntosalillakaan, kun tuntee näyttävänsä hyvältä ihan muutenkin. On siis päässyt lähemmäs henkistä balanssia.

  MUTTA, jostainhan se on aloitettava. Ja kaikille muotoutuu lopulta oma käsitys ja kuva siitä, mikä tuntuu hyvältä niin ulkoa kuin sisältäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan totta kun miettii ihan peruslähtökohdista, täytyy olla oikeesti mielensisällä kaikki hyvin ja olla tyytyväinen elämäänsä että tuntuu hyvältä. Mutta ehkä mullakin tässä oli pointti, että oon muuten todella onnellinen ja aika tyytyväinen elämääni, ja tollaset esteettiset seikat vaan lisää sitä onnellisuuden tunnetta. :) eli oot ihan oikeessa, vaikka olis kuinka timmissä tai hoikassa kunnossa ja elämä muuten jotenkin onnetonta tai muuta, niin ei se mukava kuva peilissä pelkästään siinä vaiheessa auta!

   Poista