tiistai 7. lokakuuta 2014

Koti-ikävöintiä ja herkkupuuroa

Luulin jostain kumman syystä jossain vaiheessa että yliopistossa olis jokseenkin helpompaa kuin lukiossa? Miksi? Miks joku sanoi mulle että ei yliopistossa oikeestaan edes tarvi opiskella? Siis täh? Missä vaiheessa ei? :-D 

Tällä hetkellä tuntuu että duunia tulee vaan joka päivä lisää ja stressikäyrä kasvaa. Samalla kun stressi kasvaa niin tiedättekö mikä muu kasvaa? No koti-ikävä! Ja kaikki muukin ikävä! Onneks huomenna pääsee kotiin Tampereelle. Mulla on torstain Hämeenkadun approillekin lippu, mutta meenkö sinne vai myynkö lipun pois? Se on vielä iso iso kysymys mun päässä! En kuulu niihin ihmisiin jotka kittaa alkoholia siinä toivossa että stressi muka helpottaisi. En tajua tota ajattelutapaa oikeastaan ollenkaan. Siitähän se stressi vaan lisääntyy, kun on rellestämässä kavereiden kanssa jossain kun koko ajan on tunne että pitäis olla tekemässä aivan jotain muuta tai sitten että seuraavana päivänä odottaa iso kasa koulujuttuja!    Mutta en vielä tee mitään päätöksiä, torstaina sitten vasta katsotaan! 
Päivän kohokohta, päivän paras ateria ja päivän super-boostaaja: AAMIAINEN! 

Odotan nykyisin joka ilta nukkumaan mennessä seuraavaa aamua ihan vaan sen takia, että saan keitellä itselleni taas herkkupuurot! Tällä hetkellä käytän puuroni lisukkeena banaaninpaloja, jotka lämpiää kattilassa puuron seassa, kookosöljyä jonka laitan vähän kuin voisilmäksi puuron päälle sekä kookoslastuja. Ruususuolaa (aka himalajan suolaa) unohtamatta. Siis aivan taivaallista! Jos ette oo vielä kokeilleet sekoittaa valmiiseen kaurapuuroonne kookosöljyä niin nyt on korkea aika!
Nyt taitaa lähtee puhelu Tampereen suuntaan. Onko teitä muita menossa Hämeenkadun Approon??

4 kommenttia:

 1. Tsiisus miten herkullista puuroa :) Mäki ootan aamua aina aamupalan takia :D

  VastaaPoista
 2. Laitatko kookosöljyn kattilaan jo vai vasta lautaselle ns. sulamaan? Mä yleensä muussaan puolikkaan banaanin kattilaan, edellelisenä iltana likoomaan laitetut auringonkukan siemenet sekaan ja kattilaan vielä kanelia. Huh. Niin hyvää että välillä kun tekee mieli herkutella, mietin voisinko keittää toisen kattilallisen puuroa vaikka aamupala on jo syöty :D päälle vielä mustikoita ja cashew-pähkinöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin hyvin tunteen, mun olis kans eilen illalla tehny sikana mieli keittää vaan kattilallinen puuroa ja syödä! Vitsi toi sun setti kuulostaa hyvältä!! Kaneli on varmaan ihan super-lisä, täytyis ostaa kotiin myös kun en oo vielä saanut aikaseks!

   Ite laitan kookosöljyn vasta lautaselle mutta voishan sen oikein hyvin laittaa myös kattilaan valmiin puuron joukkoon!

   Poista