sunnuntai 16. marraskuuta 2014

20,99

Apua!!! Täytän huomenna 21! Mitä kummaa?

Huippu viikonloppu Tampereella takana parhaimmassa seurassa! Juhlistettiin pienesti mun syntymäpäiviä hyvällä ruuilla ja tänään kestitsin talon emäntänä vähän sukulaisiakin. Porkkanakakulla ja kahvilla tietysti. Eikä muuten varmasti ollut mikään terveysporkkanakakku, vaan ihan aito ja oikea kakku, johon tuli voita, sokeria ja tuorejuustoa. Ja vähän sokeria vielä lisää! Nam!

Paras paikka viettää synttäri-illallista on mikäs muukaan kuin lähes-nimikko-tapas-barissa, Inezissä! Viiniä ja pari annosta luottotapaksia; perunoita ja lihapullia. Kuulostaa jopa tutulta ja turvalliselta suomalaissafkalta, mutta on tossa mestassa kaukana siitä! 

Tommosen kans olin liikkeellä. Kuka lieneekään
Mulle synttärit on ollut aina juhlimisen arvoinen asia ja tulee varmasti aina olemaan! Marraskuu on vielä niin synkkä ja pimeä kuukausi, että oma erityinen syntymäpäivä tuo siihen aina kummasti valoa.

Paljon olen 20-vuotis juhlavuotenani oppinut elämästä ja paljon on saavutettu! Tähän on hyvä lopettaa. Innolla jään odottamaan että mitäs kaikkea 21 vuotias Ines saakaan kokea! Haha Ei kommentteja:

Lähetä kommentti