torstai 6. marraskuuta 2014

Maidotonta

Vaasassa alkoi eilen talvi. Vieläkin on maa valkoisena ja taitaa olla pakkastakin. Eilen oli mitä upein päivä, kaikkialla lunta ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Mitä teen minä? Pistän Spotifystä joululaulut soimaan ja erehdyn koko ajan luulemaan että on jo joulukuu. Blaah :-D En oo odottanut joulua ikinä näin paljoa!

Olin eilen päivällä taas Body Attack + Coressa, yhteensä 1h 15 min. Sattui koko kroppaan (hyvällä tavalla) niin paljon tossa Coressa että teki mieli huutaa! Tänään on vuorossa huomiseen tenttiin lukemista ja suon itselleni vapaapäivän jumppailusta.

Eilen illalla tein ekaa kertaa ikinä protskupannareita.  Tuli oikein herkullisia mutta tarvitsisin parempia lisukkeita. En oo taas käynyt kuin yhden ainoan kerran tällä viikolla kaupassa ja kaapista ei suuria ihmeellisyyksiä tällä hetkellä löydy :-D (btw, sitä linssikeittoakin on vielä ja se paranee vaan päivä päivältä...)
Tosiaan illalla iski pieni makean himo ja niinpä heitin kippoon puolikkaan banaanin, yhden kananmunan, 1 rkl vaniljan makuista yö-proteiinijauhetta ja 1tl kookosjauhoja. Sauvasekoittimella koko komeus sekaisin ja pannulle paistumaan. Annostelin lätyt ruokalusikalla joten niistä tuli tollasia minejä ;)

Päälle ripottelin loput kookoslastujen rippeet mitä purkista löytyi.

Nam nam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti