keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Arjen luksusta

Huhhuh!

Ei taas ihan niitä mun parhaita päiviä. Kaikki mahdollinen stressas ja ahdisti ja päivä oli pitkä. Positiivista se että sain keskellä päivää tehtyä hyvän treenin Body Attackissa ja Coressa! Treeni on se mistä viimeisenä haluan huonona päivänä luopua, sillä tiedän että siinä jos jossain muut ajatukset saa heitettyä narikkaan. Toinen juttu, mistä en tällaisina päivinä halua luopua, on terveellinen ja hyvä ruoka. Ensin pohdin että pitäiskö syödä jotain "lohturuokaa", kuten jotain kermaista pastaa tai jopa jotain noutoruokaa, mutta tulin siihen tulokseen että siitä tulisi ehkä vieläkin ikävämpi olo. 

Niinpä marssin kauppaan ja ostin pienen bataatin ja rasian ruusukaaleja, joita luojankiitos oli jäljellä vielä yksi! Jos ei olis ollut niin olisin varmaan pillahtanut itkuun siellä kaupassakin. :-D Cittarista marssin Punnitse&Säästä -kauppaan ja keräilin sieltä pähkinöitä, taateleita ja viikunoita sekä pisteeksi iin päälle vielä pari jugurttibanaania.... 

Mutta mitä minä bataatilla? Tällä kertaa se päätyi keittämisen jälkeen bataattimuusiksi ja ruusukaalit paahtuivat uunivuuassa kypsiksi. Nam!
Oon jotenkin viime viikkoina oppinut sen että mun täytyy tosi tarkkaan priorisoida asiani tärkeysjärjestykseen ja valita niistä ne mitä haluan. Vaikka juhliminen kavereiden kanssa täällä onkin aina silloin tällöin hauskaa, niin silloin mulla ei jää energiaa mihinkään muuhun. Kouluhommista ei tule mitään, urheilusta ei saa tehoja irti ja väsyttää. Myös ruokailut kärsii. Jos taas nukun yöni hyvin ja liikun, on edes jonkin verran helpompi tehdä niitä koulujuttuja ja etenkin urheilla. Myös ihan arkisissa asioissa mun täytyy kiinnittää huomiota siihen, haluanko katsoa tv:tä, surffailla netissä vaiko lukea vaikka jotain kivaa ja mielekästä. Nää jutut täytyy muistaa erityisesti ensi keväänä, sillä musta tuntuu että siitä tulee to-del-la rankka....!

Tänään illalla palkitsin itseni tekemällä ruotsintehtäviä kynttilöiden valossa, viinilasillinen läppärin vieressä ja taisin pari jugurttibanaaniakin syödä! Tollaset pienet arjen luksukset tekee mut niin onnelliseks aina.

Muistakaa hemmotella itseänne silloin tällöin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti