tiistai 16. joulukuuta 2014

Full of energy

Hei rakkaat ystävät!

Vitsi miten ihanaa. Oon kuin uusi ihminen! Oikeesti :-D En tiedä onko se lähestyvä loma ja joulu ja kaikki kivat jutut, jotka siihen liittyy vai mistä nyt "kiikastaa", mutta oon täynnä hyvää energiaa! Pääsin eilen taas pitkästä aikaa jumppailemaan uutta Body Attackin uutta ohjelmaa (apua, olipa ihanaa sairastelun ja löhöilyn jälkeen, not!) eikä sadekaan haitannut sen enempää koko päivänä.
Ootteko käyneet Tampereella Pure Bitessä? Käytiin mamin kans lounaalla siellä, ai kun oli hyvää!

Tossa kun palailin reissusta ja sairastelin, niin -- avaudutaan nyt vähän -- itkin oikeesti varmaan joka päivä :-D Tuntui että joka päivä oli huono ja joku ärsytti ja masensi. Välillä täytyy mennä vähän huonosti, että voi mennä taas hyvin. Niin se vaan menee, halusi sitä tai ei. 

Nyt oon viettänyt mukavaakin mukavemman viikonlopun Tampereella rentoutuen, nukkuen hyvin ja juhlien ystävän valmistumista KTM:ksi, jaksaa taas itsekin painaa kouluhommia vähän paremmin kun näkee että joku oikeesti, ihan todella voi valmistua yliopistosta! Haha.
Loppu viikko onkin perjantaihin asti täynnä tenttiin lukemista ja vähän joulusiivousta siinä lomassa. Nyt on kahvit hörpitty ja mangosmoothiet vedetty naamariin chian siemenien kera, jos sitä hinais itsensä pikkuhiljaa yliopistolle ja laittais nenän kiinni talousoikeuden jännittävään maailmaan.......
P.s. Ihanaa kun tänne on tullut kivoja kommentteja, ne piristää aina niin paljon !


4 kommenttia:

  1. Voisitko kertoa/kirjoittaa postausta sun pääsykokeisiin valmistautumisesta? Oon itse hakemassa nyt myös kauppakorkeaan ja kaikki vinkit, vertaistuki ja selviämisohjeet kevääseen olisivat enemmän kuin tervetulleita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kiitos vinkistä! Pistän sellaisen kehitteille, siitä voi olla taas muillekin (ja itselle) hyötyä ihan perus-opiskelussakin! Tsemppiä sulle hurjasti <3

      Poista