tiistai 30. joulukuuta 2014

Minun vuoteni 2014

Blogit pursuavat tällä hetkellä näitä vuosikatsauksia ja niitä on mun mielestä niin mukava lukea ja katsoa kuvien muodossa, että päätin tehdä itsekin sellaisen!

Jos edellisestä postauksesta voi jotain päätellä niin tämä vuosi on ollut ehdottomasti yksi parhaista. Mutta katsotaas nyt.... Luvassa postauksen täydeltä kuvia ja mieleen painuneita asioita kuluneelta vuodelta. Olipa hyvä vuosi!!


Tammikuu 

Vuosi lähti liikkeelle jo erittäin toiveikkaissa merkeissä! Käsillä oli uusi soppari Modelboomiin, joka tarkoitti mallintöiden siirtämistä Tampereelta Helsinkiin. Vuosi alkoikin portfoliokuvauksilla erittäin lahjakkaan naisvalokuvaajan (Elina Kurr) kanssa. Kuvista tuli hyvät ja niin mun naama lätkähti Modelboomin nettisivuille. Helmikuu

Välivuoden ihana työpaikkani Tallipihan kahvilassa sai jäädä. Edessä oli tiukka puristus pääsykokeisiin lukuun, mutta sitä ennen kuitenkin suunnattiin vanhempieni kanssa mun lempimaahan; Brasiliaan ;)


Maaliskuu

Tampereen yliopiston kirjaston Linnan penkkien kuluttaminen alkoi. Tästä alkoi se "elin sumussa" -kausi. Paitsi että ihastuin päivä päivältä enemmän siihen Vaahteramäen Eemeliin.

 Huhtikuu

Ensimmäiset kuvaukset Modelboomin kautta. Kyseessä oli ns. hyväntekeväisyyttä, sillä kuvaukset oli Lahden Muotoiluinstituutin opiskelijoille, jotka väänsivät hiki hatussa lopputöitään. Kannatti mennä, poseeraamaan Piia Emilian vaatteilla. Piia Emiliahan palkittiin myöhemmin Elle-gaalassa Vuoden nuoreksi suunnittelijaksi!!


Toukokuu

Lukemiset jatkuivat edelleen, ja vuorossa oli Lahden muotoiluinstituutin opiskelijoitten muotinäytös Helsingin Kattilahallissa. Paikalla oli Trendistä lähtien jos jonkinlaista porukkaa ja näytöksessä oli vaikka kuinka hauskaa! Kesäkuu

HALLELUJAH! Elämä alkoi jälleen! Ehdottomasti vuoden paras kuukausi. Ensin pääsykoe suht menestyksekkäästi pois alta, sitten vuorossa oli poikaystävän valmistujaisjuhlat ja heti seuraavana päivänä Espanjan lämpöön. Ai että. 
 Heinäkuu

Koitti se odotettu päivä. Yliopistotulokset. Huonosti nukuttu yö, ja kun vihdoin kampesin itseni ylös Antin kainalosta kädet täristen katsomaan puhelimesta tuloksia, oli näytöllä odottamassa jo kaksi viestiä. Toinen äidiltä: "Katsoin tulokset!!!!!" -- Okei, jotain hyvää kai? Toinen viesti yhdeltä kaverilta: "Tervetuloa, Vaasa kutsuu!!". Tuon nähtyäni alkoi sellainen huutoitku ettei oo ennen nähty. Olin järkyttynyt ja peloissani. En mä Vaasaan halunnut, vaan Tampereelle! Suurin pelko oli, että miten seurustelun käy. Loppuuko se nyt? Siinä pelästyi poikaystäväkin samaa asiaa ja koko päivä oli yhtä tunteiden vuoristorataa ääripäästä toiseen.  Äidin ja isän kanssa käytiin kuitenkin tottakai juhlistamassa mun opiskelupaikkaani. 
Onneksi jo seuraavana aamuna hyvin nukutun yön jälkeen molemmat oltiin vakuuttuneita siitä, että eihän tässä nyt mikään suhde olis loppumassa. Omat haasteensa se tuo, mutta niistä selvitään. 

Heinäkuuhun mahtui monet kivat synttärit ja kekkerit, jotka teki kesästä ikimuistoisen! 
Elokuu

Kesä oli mennyt tähän asti taas töissä torikahvilassa ja työt jatkui yhä. Muuttovalmistelut kävi kuumana ja kesästä nautittiin vielä täysin siemauksin, esimerkiksi Blockfesteillä, joihin sainkin ystävältäni vaatimattomasti Artisti-passin. Mahtavaa :-D
Elokuun lopussa olikin vuorossa muutto täysin uuteen ja vieraaseen kaupunkiin, Vaasaan. Vaasa yllätti mut ällikällä todella positiivisesti! 
Syyskuu

Opiskelut lähtivät käyntiin, opiskelijabileitä riitti enemmän kuin tarpeeksi ja yksin asumista harjoiteltiin. :-D Ruokapöytää tai sohvaa en omistanut joten ruokalin yksin ja yhdessä kirjoituspöytäni ääressä. Onneksi sain aina välillä ihanan vieraan mun seuraksi!
Lokakuu

Ei erityisiä muistikuvia mitä tapahtui. Opiskeltiin ankarasti ja ryhmätöitä oli niitäkin enemmän kuin tarpeeksi. No, tämä ihana kuva on ainakin lokakuulta. 
Marraskuu

Synttärit ja erityisesti New Yorkin matka ovat painuneet mieleen marraskuun kohokohtina. Reissu oli aivan huippu, ihanaa äiti-tytär-aikaa. Parannettiin maailmaa ja autettiin USA:n taloutta omalta osaltamme 5th Avenuella... 

Joulukuu

Täh? Siinäkö se meni? Näköjään. Ensimmäinen puolikas ensimmäisestä yliopistovuodesta lusittu, vieläpä siten että olen ihan tyytyväinen. Viimeisiä viedään, mutta tietenkin parhaana juttuna joulukuusta on mielessä joulun pyhät. 

Siinä mun vuoteni, vielä on kaksi päivää aikaa ja ne eivät ole varmastikaan yhtään sen vähäpätöisemmät kuin muutkaan päivät! Päin vastoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti