sunnuntai 4. tammikuuta 2015

RUK:n kurssijuhlat + video ruusurynnäköstä!

Vaikka oon kuluneena viikonloppuna nukkunut kahden yön aikana yhteensä ehkä 7h, on se ollut taas yksi ehdottomasti parhaista! 

Eilinen lauantai meni siis Haminassa RUK:n kurssijuhlissa, jotka on ilmeisesti Suomessa järjestettävien juhlien kärkikastia. Se oli kyllä huomattavissakin kun erityisesti kaikki upseerioppilaiden avecit olivat panostaneet kampauksiinsa ja pukuihinsa ihan mielettömästi. :) Itselläni oli New Yorkista ostamani musta, todella yksinkertainen iltapuku. Se vastasi miltei täydellisesti mun unelmien iltapukua kaikessa klassisuudessaan ja koska siinä on avonainen selkä! Takuulla tulee myöhemminkin käyttöä.
Oli mahtavaa nähdä kuinka tosi monet oli käynyt laitattamassa hiuksensakin kampaajalla, mutta itse halusin jättää hiuksetkin tosi simppelisti vaan suoriksi. :) Oli ihanaa laittautua taas kun kerrankin siihen oli aihetta! 
Reissu alkoi Tampereelta jo kello kuusi aamulla ja perille Haminaan päästessä meitä odotti se kuuluisa ruusurynnäkkö -- mun mielestä ehdottomasti viikonlopun kohokohta!! Oli todella vaikuttavaa kun ihan järkyttävän iso joukko nuoria miehiä seisoi siinä meitä kaikkia nuoria naisia vastapäätä. Koko juttu huokui niin paljon romantiikka että ei hyvä luoja! Romantiikkaa ei yhtään vähentänyt se, että ennen koko rynnäkköä kaikkien keskellä tapahtui myös kosinta! (ja illalla toinen...) Mutta nyt, antaa mun laadukkaan videon puhua puolestaan! 

(Pahoittelen innosta heiluvaa kättäni ja kauniita huudahduksia taustalla)
Tuon jälkeen tytöt laittautuivat sillä aikaa kun heidän poikaystävät (tai muut sellaiset) odottivat kärsimättöminä, syötiin lounas ja ilta olikin sitten vaan kaikenlaisia esityksiä ja hauskanpitoa. Illan päätteeksi kaikki parit kuljetettiin hotelleihin nukkumaan ja taas löi kello aivan liian nopeasti 12 tänään päivällä ja meidät riistettiin taas eroon toisistamme. 

Huomenna on onneksi taas maanantai ja kohta pitääkin ihan toden teolla palata siihen arkeen... Mihin se loma oikein meni ?!

2 kommenttia:

 1. Moi! Löysin sun blogin eilen ja aloin innoissani lukea postauksia taaksepäin, MUTTA huomasin että syksystä lähtien kuvat ei jostain syystä näy. Kokeilin myös koneella eikä näy sielläkään. Onkohan vika vaan mun vempaimessa vai mikä mättää? Blogi on huippu niin on harmi jos puolet sisällöstä jää näkemättä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hirvitys, mikäköhän siinä mättää?!! Mullakaan ei näköjään näy....
   Kiitos että sanoit, alan tekemään jotain asian eteen, en olis varmaan itse huomannut asiaa vielä pitkään aikaan! Höh. Toivottavasti saan asian korjattua. :) (tai sitten vaan lataan kuvia uudestaan! ;))

   Poista