keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Taas puurojen ääressä

Huomenta ystävät

Nyt mun itse kehittelemä hellävarainen puhdistuskuurini on ohi ja tulisikin ehkä pohtia, että olikos siitä nyt sitten jotain hyötyä?

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että oli. Niin kuin miljoonannen kerran mainitsen, syön normaalisti todella puhtaasti enkä tavallisessa arjessa ehkä niin koe tarvitsevani mitään detoxeja. Mutta tuollainen syömisen juhla kuin joulu on, sen jälkeen tunsin sitä todella tarvitsevani. Tuli syötyä ja juotua kaikenlaista ja olo oli melko turvonnut.

Nyt kuitenkin tykkään todella paljon enemmän peilikuvastani taas. Ylimääräisiä nesteitä on selvästi lähtenyt ja vatsa on litteämpi. 

Ja nythän olen sitten ollut sangen iloinen siitä, että puuro is back mun aamupaloissa! Nyt parina aamuna oon tehnyt ihania tuorepuuroja aina illalla jääkaappiin odottamaan aamua. On niin helppoa kun aamulla ei tarvi kuluttaa energiaa ja aikaa aamupalan tekemiseen vaan sen voi vaan suoraan laittaa jääkaapista astiaan ja syödä!

Tänään jääkaapissa oli odottamassa taas pitkästä aikaa ihana chiasiemenpuuro. 1 banaani murskattuna, 3 rkl chiaa, 1 dl maustamatonta mantelimaitoa ja 0,5 dl vettä (koska maito loppui kesken) sekä muutama cashewpähkinä sinne vielä muhimaan! Aamulla ripottelin päälle vielä paahdettuja luomukookoslastuja ja muutama cashew!
 Ja niin kuin kerroin, edellispäivän vihersmoothie-jämistä tein eiliselle aamulle myöskin puuron! Siihen tuli: kaurahiutaleita vähän vajaa 1 dl, 1,5 rkl chiaa ja 1 murskattu banaani. Oli oikein herkullista!
Oli jotenkin mukavaa puhdistuksen jälkeen syödä näitä tuorepuuroja, eikä suoraan vaan brutaalisti siirtyä perinteiseen kaurapuuroon!

Eilen oli kevyt 09:00 - 19:00 päivä yliopistolla, toivottavasti tänään pääsen lähtemään aikaisemmin ja ehtisin salille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti