maanantai 16. helmikuuta 2015

NEVER SKIP A WORKOUT ON MONDAY!

Ei hyvää päivää kuinka toi auringon valo tekee ihmeitä! Mieli on niin paljon iloisempi ja pirteämpi! Tämäkään maanantai ei ollenkaan tuntunut niin pahalta, vaikka pitikin istua koko päivä kirjaston penkillä lukemassa huomiseen tenttiin. 
Mulla on takana jälleen kiva viikonloppu, rakas poikaystäväni oli täällä torstaista aina eiliseen asti kyläilemässä! :) Syötiin hyvää ruokaa, käytiin katsomassa se pakollinen Fifty Shades of Grey (ja todistamassa että kyllä, Vaasassakin on elokuvateatteri vaikka en sen olemassaolosta ennen tiennyt, nytkin täytyi ihan selvittää että missä kino sijaitsi), otettiin rennosti ja käytiin lauantaina vähän ulkonakin. 

Lauantain ja sunnuntain välisen yön huonoista ja lyhyistä yöunista huolimatta, fiilis on ollut tänään virkeä niin kuin jo mainitsin. Olin jo aamulla ihan innosta soikeana siitä, että pääsee taas pitkästä aikaa Ainon BodyAttackiin 17:30. Kuinka ollakkaan, olin aikatauluttanut tekemiseni jotenkin liian tiukasti ja lähdin koululta himpun verran liian myöhään. Piti käydä ripeästi Cittarissa (ah ne jonot...) ja sen jälkeen äkkiä kotiin vaihtamaan vaatteet ja siitä jumppaan. 

Kuitenkin lähdin ulko-ovesta aivan laittoman myöhässä ja mietin että Nyt on kiire!! Juuri kun olin kiihdyttämässä askeleitani että ehtisin edes joten kuten, tajusin että vesipullo jäi. Pysähdyin siihen paikkaan ja tajusin että 'ei, ilman pulloa en lähde' ja kaiken lisäks huominen tentti painoi takaraivossa. Niinpä palasin kotiin ja mietin että siihenkö se treeni nyt tosiaan kaatui?! En voi olla noin heikko! Sitten muistin pelastajan: Blogilateksen HIIT-treenin. Vedin treenikamat päälle ja pistin videot pyörimään. Tuli tehtyä sitten kuitenkin älyttömän kova ja hapottava about tunnin treeni!

Onneksi tuli tehtyä, musta nimittäin tuntuu aina että jos maanantaina ei pääse millään muotoa treenaamaan niin viikko ei lähde kunnolla käyntiin ja jotenkin koko loppuviikon motivaatio on hieman huonompi.

Nyt kuitenkin mussutan linssikeittoni ja sitten täytyy vielä lukea siihen tenttiin. 

P.s. En malta odottaa että pääsen jakamaan mun perjantaina tekemän ruuan reseptin tänne!! Yks parhaista ruuista mitä oon tehnyt ikinä! Jos olet thaikku-ruuan ystävä niin stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti