perjantai 13. maaliskuuta 2015

EI MORRJES MITÄ SUSHIA

Täällä ollaan, aurinkoisessa Mansessa eli Tampereella! 

Sovittiin jo eilen äitini kanssa, että mennään tänään lounaalle. Itse haaveilin aluksi taas Gopalin kasvisruuasta, mutta äiti vaati että täytyy mennä Kauppahalliin sushille, koska siellä on yks sushi-paikka, jonka sushit on jotain ihan tajunnanräjäyttävää. Ja niinhän me mentiin. 
Ja niinhän se oli. Tajunnanräjäyttävää. Jonkun muunkin sushi-hammasta oli alkanut kolottaa ja saatiin jonottaa hienoinen tovi tuohon pikku sushi-loossiin, joka Kauppahallissa sijaitsee. Äiti tilas meille valmiit sushi-setit ja sitten odoteltiin vatsat kurnien. Mulla oli takana vielä tunnin lenkki Pyynikin aurinkoisissa mäissä ja mun maha oikein huusi ruokaa. Hommaa ei yhtään helpottanut se, että saatiin koko ajan katsoa n. 10 cm etäisyydeltä kun japanilainen kokki latosi susheja leikkuulaudoille ja tarjottimille. 
 Vihdoin odotus palkittiin ja saatiin meidänkin annokset neniemme eteen! Oon syönyt elämäni parhaat sushit Rio de Janeirossa noin vuosi sitten ja täytyy sanoa että noi oli kyllä ihan ehkä samaa tasoa kuin nekin! Ihan taivaallista! Paikka oli siis nimeltään Umami, Tampereen kauppahallissa. Jos teidän sushi-hammasta kolottaa Tampereella niin suunnatkaa ihmeessä sinne. 
Nyt siirryn taas kouluhommien pariin.

Hyvää viikonloppua ystävät!

2 kommenttia:

  1. Iiiiikk Umamin sushi on parasta <3___<3 mut pakko korjata, tuo kokki ei oo japanilainen vaan kiinalainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho ihan tosi! Kiitos tiedosta, korjaan asian piakkoin :) joo rakastuin myös ihan täysin!! Niin hyvää! Ei tarvi enää miettiä minne mennä ku haluaa hyvää sushia!

      Poista