tiistai 24. maaliskuuta 2015

HYVÄ YRITYS TAKATALVI!

Ainakin Vaasaa riepotteli eilen suoraan sanottuna ihan kamala sää. Välillä satoi vettä, välillä jotain isoja räntähiutaleita jotka oikein läiskähti kasvoille (ja silmille) kun menin koulusta kotiin. Säätila yritti oikein todenteolla porautua mun pään sisälle ja saada mielialat nollalukemiin. Pysyin kuitenkin lujana ja sain kuin sainkin pidettyä mielentilan aurinkoisena. Illalla tuli lähdettyä jumppaamaan tohon keskustan WSC Ladies -salille ja sain vedettyä itseni kyllä taas ihan piippuun. Jumpan jälkeen valmistin taas sitä ruokaa, mitä teen kun en keksi muuta; kookosmaitoista curry-linssikeittoa. Se ei petä koskaan!
Tänään toivotaan kaikki yhdessä, että sää lähtee taas siihen hyvään keväiseen nousuun. Aamupalaksi valmistin smoothien mustaherukoista ja pinaatista. Näillä eväillä ei ainakaan aamu voi alkaa muuten kuin hyvin!
Ja mitenkä se takatalvi voiskaan mun mieltä lannistaa kun perjantaina lähdetään Antin kanssa meidän kotimaanmatkailureissulle! En malta odottaa! Anttihan oli täällä viikonlopun ja nautittiin lauantaina yhdessä pullollinen tuota Voda Beauty -vettä :-D Hahah, eikös näytetäkin heti niin kauniilta?! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti