torstai 19. maaliskuuta 2015

JAKSAA JAKSAA

Huh oon ihan valtavan väsynyt tällä hetkellä!

Vietin päivän taas yliopistolla kirjastolla opiskellen ja hain postista ne lenkkarit. Nyt erehdyin istumaan kotona alas ja tästä on ihan pikkusen vaikea päästä ylös kun pieni iltapäiväväsymys painaa!
Mutta ei auta, lupasin itselleni lenkin nyt kun noi lenkkaritkin saatiin kotiutettua (ja nyt sanoin sen täälläkin) joten turha jäädä tähän löhöilemään!
Tietty pieni selfie lukujen lomassa ystäväni BareBarin kanssa hahah. Noi on aina iltapäivien pelastajia koulussa, kun lounaasta alkaa olla kulunut jo kolmisen tuntia ja pitäis jotain syödä, mutta kotiin ei viitsi vielä lähteä.

JA HEI KYSYMYS: Olis hauska tietää, onko joku teistä lukijoistani hakemassa Vaasan yliopistoon opiskelemaan?! Täytyy nimittäin kehaista tota meidän kirjastoa; siellä on valtavan isot ikkunat ja minnekäs muuallekaan kuin merelle. Siis voiko olla parempaa paikkaa opiskella?
Mieli on kuitenkin pikku väsymyksestä todella hyvä monesta syystä! Ensinnäkin tänään varmistui tieto siitä että valtio (lue: armeija) päästää rakkaan poikaystäväni ensi viikon torstaina lomailemaan ja me suunnataan vähän pohjoisemmaksi Katinkultaan nauttimaan kevättalvesta, rinteistä, salista, ruuasta.... Mistä vielä! Viikko lomailua tekee nyt kyllä hyvää! Ja vielä kun meillä ei tuota yhteistä aikaa ihan liioin ole niin ihanaa päästä olemaan yhdessä yli viikon ajaksi kun vielä kaikki pääsiäiset sun muut tulee samaan syssyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti