maanantai 9. maaliskuuta 2015

KEVÄTFIILISTELY

 Hyvää naistenpäivää kaikille teille naisille näin vähän jälkikäteen! Mun viikonloppu meni todella mukavasti Antin seurassa täällä Vaasassa. Lauantaina käytiin leffassa katsomassa tuo paljon kehuttu ja hyvät arvostelut saanut Luokkakokous. En tiedä kuka noi leffat arvostelee mutta meihin ei kyllä leffan huumori ihan uponnut... :-D Enemmän leffateatterissa mua nauratti vaan edessä istuvat höhöttelevät, kaljoittelevat ihmiset :D Mitäs mieltä te ootte olleet kyseisestä leffasta, ootteko käyneet katsomassa?

Lauantaina käytiin salaatilla Pinchossa. Kympillä (ja 50 sentillä) pääsi ihan huikean hulppeaan salaattibufeeseen josta sai koota mieleisensä salaatin. Ylitti kyllä täysin mun odotukset, oli ihan sairaan hyvää! Settiin kuului myös leipää sekä kahvi/tee. En malta odottaa että pääsee taas seuraavan kerran uudestaan!
 Ai että kun oli ihanaa aloittaa taas tämä maanantai aamulenkillä, kun aamuaurinko oikein häikäisi! Tiet oli kaikki ihan sulia ja vieläpä kuivia, eikä hiekoitushiekka rahissut lenkkareissa.  Pakastimesta ei löytynyt smoothie-marjoja, joten hoidin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja kävin kauppareissullakin lenkin lomassa ja nappasin ostoskoriin mustaherukoita ja avokadon. Syntyi taas ihan älyttömän hyvät smoothiet!

Ihanaa viikkoa teille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti