perjantai 20. maaliskuuta 2015

PERJANTAIAAMUN VIBOJA

... parhaat vibat!

 Onko jollekin jäänyt vielä epäselväksi että rakastan aamuja? Etenkin näitä kun aurinko paistaa mun kotiin sisälle ja valaisee seinät sälekaihtimien välistä. Onko parempaa tapaa herätä? 

Tulin eilen siihen tulokseen, että jos haluan ehtiä tekemään kaiken mitä tänään haluan tehdä ennen kuin saan taas Antin tänne, mun on yksinkertaisesti herättävä aikaisemmin kuin normaalisti. 6:40 herätys pirahti soimaan ja ponnahdin okei makoilin sängyssä vielä 10minuuttia laittamaan kahvit tulille ja smoothiet pyörimään. 

Tänään aamusmoothie syntyi vadelmia käyttäen.
 Siihen tuli:
 • puolikas banaani
 • puolikas avokado (pojot Vaasan keskustan Cittarille, aina löytyy täydellisiä avokadoja!)
 • pakastevadelmia
 • pinaattia
 • kauramaitoa
 • vettä
 • herneproteiinia
 Jaksoin kuin jaksoinkin sitten eilen vetää lenkkarit jalkaan ja lähteä lenkille, vaikka vaasalainen kova merituuli puhalsi ja jaloissa painoi edellispäivän kahvakuulakyykyt. Silti juoksujalka oli kevyt! Ja voin kertoa että jaloissa tuntuu vähintään tuplasti pahemmalta tai paremmalta tänään kuin eilen. 

Keskiviikkona tein salilla kahvakuulan lisäksi treeniä voimapyörällä (siis sillä jossa on kaksi kädensijaa ja sillä rullaillaan lattiaa vasten, polvet maassa) ja treeniä tehdessäni liike ei mun mielestä edes tuntunut niiiin pahalta, vaikka liike todella raskas fyysisesti onkin. No voin kertoa senkin että eilen, päivä treenin jälkeen vatsalihaksissa tuntui sellainen kipu että välillä täytyi ihan miettiä että onko siellä hajonnut joku. Jopa juostessa vatsalihaksissa tuntui eilen ihan erityisellä tavalla. Ja jälleen kerran tänään kipu on kahta kauheampi ja koko kropassa! Toki kipu on vain lihaksissa, joten treeni on mennyt siis perille!

Vaikka salitreeni olikin keskiviikkona hyvä, on mulla mennyt taas jotenkin maku siihen yksin puntilla pakertamiseen. Oon niin paljon mielummin ryhmäliikuntatunneilla tällä hetkellä, missä fiilis on katossa ja saan energiaa niin ohjaajalta kuin ympärillä oleviltakin. Ainoa yksin pakertaminen mistä tällä hetkellä todella pidän, on toi juokseminen. 

Nyt kun oon saanut aamukahvit ja -smoothiet jo kurkusta alas, on mulla tarkoitus taas lähteä lenkille. Toi aurinko on taas ihan uskomaton! Takatalvi, älä luulekaan sieltä tulevasi!

4 kommenttia:

 1. Oijoi jaksaispa itsekkin tehdä aina noin ihanaa aamupalaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha parastahan tällasessa aamiaisessa onkin että se on niiiin helppo ja nopea tehdä! :)

   Poista
 2. Siis mitää ihanalta kuulostaa toi reissu, mistä puhuit tossa edellisessä postauksessa!! <3 Just eilen lupauduin pääsiäiseks töihin, kun pomo soitti illalla.. :/ No, onneks meille tulee pikkuhaukku ens perjantaina, niin ehkä siitä saa imettyä sitten lisäenergiaa. (Or not, noita vauvoja pitää kuulemma herätä yöllä leikittämään/pissittämään xD kääk..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ai että odotan sitä! No voi hittolainen:( Saa ainakin hyvät liksat varmaan ;)

   Sitten LUPAAT postailla instagramin täyteen kuvia siitä hauvavauvasta!!!!! <3<3<3<3

   Poista