keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

EI NYT

Ihan ensiks pieni juttu: noi ihmisten huultenturvotuspelleilyt (Kylie Jenner Lip Challenge) pitäis kieltää. Mikä ihmisiä vaivaa? Some on täynnä toinen toistaan hirveämpiä kuvia etenkin nuorten muodottomiksi turvonneista huulista, jotka ilmeisesti saa aikaan imemällä jotain putkiloa ja muodostamalla paineen joka tekee huulista MASSIIVISET ja rumat. Haluaako jengi vaan kokeilla samaa kikkaa, jotta näkisi omin silmin että kyllä, minunkin huulet turposivat tällä operaatiolla. Ne kuvat ja videot saa mut oikeesti voimaan pahoin, voiko niiden jakamisen jo lopettaa!!!

Kiitos.

Sitten asiaan... Tein eilen lenkin jälkeen itselleni oikein herkullista tonnikalasalaattia, jonka söin hyvällä ruokahalulla. Siihen tuli:
  • Pehtoorinsalaattia
  • pinaattia pari kourallista
  • purkki tonnikalaa vedessä
  • miniluumutomaatteja
  • puolikas avokado
  • parsakaalia edellispäivältä
  • mustapippuria
 Illalla ennen nukkumaanmenoa keittiössä leijaileva tonnikalan haju sai mut yhtäkkiä voimaan tosi pahoin. Tiskasin säilykepurkin, jotta haju lähtisi pois kokonaan. Yöllä kuitenkin heräilin tosi useaan otteeseen epämiellyttävään oloon. 5:30 heräsin sitten viimeisen kerran ja päätin nousta ylös koska uni ei enää tullut. (Heräämistä ei helpottanut yhtään se että näin ihan kamalaa painajaista eikä itkusta meinannut tulla loppua!)


Nousin tiskaamaan eilisillan astioita ja tuli taas yhtäkkiä tosi heikko olo, mutta onneksi sain kuin sainkin vielä nukuttua vähän. Nyt oon vaan maannut kotona ja koittanut epätoivoisesti aina päiväunien lomassa lukea perjantain tenttiin. Todella ärsyttävää, sillä mulla ei tällä hetkellä olis todellakaan aikaa sairastaa! >:(

Joten nyt pidetään vaan peukut pystyssä että tää menis pitkillä yöunilla vaan ohi ja saisin luettua huomenna paremmin. Niin ja pakatakkin pitäisi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti