maanantai 20. huhtikuuta 2015

MYRSKY ENNEN TYYNTÄ

NO MUTTA! 

Terve teille pitkästä aikaa! Ihan ensimmäiseksi haluan jakaa teille sen että tein äsken ruokaa kun palasin koulutieltä ja jumpalta kotiin. Ihan kaamea nälkä ja keittelin kvinoaa kattilassa. Ja kun on kamala nälkä niin oli pakko ottaa lusikalla sitä suoraan kattilasta ja ai perskutarallaa kun se oli kuumaa! En oo ikinä polttanut mun suuta näin pahasti!!

 Ja tällä kertaa täytyy ikäväkseni myöntää että ruuan makukaan ei ollut suun polttamisen arvoista, sillä kvinoaan tuli liikaa kasvislientä.... Sen kaverina oli pannulla paistettua pinaattia ja tonnikalaa sekä höyrytettyä parsakaalia. Ihan liikaa inspiraatiota ei tänään ruuanlaittoon löytynyt...

 Ihan hullun hektistä arkea elelen tällä hetkellä. Ei tyyntä ennen myrskyä vaan myrsky ennen tyyntä. Kesäkuuta odotellessa! Mun normaali päivä menee näin: 

Herään aikaisin, pesen kasvot, laitan kahvin tulille ja smoothien pyörimään.

Syön aamupalani lueskellen blogeja koittaen saada inspiraatiota mielipuolisesti ihan kaikkeen. Sitten selailen kaikenlaisia uutisia ja teen vähän töitä. 

Sen jälkeen pesen hampaat, laitan meikkiä naamaan ja puen päälleni. Pyöräilen reidet maitohapoilla kouluun, kirjaston penkille. Yhdeksäksi jos mahdollista. Opiskelua opiskelua...

Lounastauko koulukavereiden kanssa. Lisää lukemista.

Kun alkaa kyllästyttämään liikaa, teen vähän töitä mieleni kevennykseksi. Jatkan opiskelua.

Viiden pintaan lähden koululta taas tsygän selässä kohti salia tai sitten kodin kautta lenkille. Urheilun jälkeen äkkiä ruokaa napaan ja koitan rentoutua hieman. Illalla vielä luen tenttiin ja yhtäkkiä huomaankin kellon olevan taas kymmenen ja on aika mennä nukkumaan. 

Viime päivinä on postailukin jäänyt täällä vähemmälle, mutta siihen koitan parhaani mukaan tehdä muutoksen! :)

Hyvää ja energistä viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti