maanantai 18. toukokuuta 2015

MITÄ KUULUU?

Heipparallaa Ines! 
- Morjesta morjesta! 

Miten menee? 
- Ihan hyvin kiitos. Aamukahvia juon ja lusikoin aamusmoothieta. Tuli muuten hyvää! 

Ahaa! Mitä laitoit siihen? 
- Mustikkaa, pinaattia, puolikkaan banskun, puolikkaan avokadon, appelsiinin, vettä, riisiproteiinia (vai onks se proteiiniä? Vaikeita aina nää.. Ei , on se proteiinia), spirulinaa ja macaa. Tuli kamalan iso satsi, hyvä niin.

Kuulostaapa hyvältä. 
Miten on päivä lähtenyt noin niinku muuten käyntiin? 
- Hyvin! Ainoa miinus että kun heräsin, niin petyin kun tajusin taas nukkuvani yksin. :-( Mutta kävin jo reippaalla lenkillä, laitoin pyykit pyörimään, kävin suihkussa ja tässä ollaan taas. 

Kiva! Miten juoksu kulki? 
- Hyvin siihen asti, kun viimeiset 10 minuuttia lenkistä kylkeen pisti ihan kamalasti! 


Mitenkäs viime viikko sujui? 
- Kivasti, se tuntuikin melko pitkältä kun oli niinku mukamas kaksi viikonloppua saman viikon aikana. Mutta liian nopeasti se vähän taas meni! 

Mitkä oli viime viikon kohokohdat? 
-  Helppo kysymys! Eilen se, että anoppikokelas paistoi vohveleita ja kun oli masut täynnä vohveleita, lähdettiin Antin kanssa leikkipuistoon ja nauroin mahani niiiiin kipeeks että on vieläkin vatsalihakset kipeänä!! Ja helatorstaina treffattiin Erikan ja Sofian kanssa, joiden kanssa ollaan tunnettu niiiin älyttömän pienistä tytöistä saakka ja aina vaan ollaan parhaita ystävyksiä :) 


 Kuulostaa hyvältä!! Mitä on tänään suunnitelmissa? 
- Kohta suuntaan kirjastolle ja mun on pakko avata kalenteri ja koittaa aikataulujani huolellisesti nyt, etten pala loppuun ja ettei mun pää lahoa kaikista tehtävistä jutuista. Stressiä pukkaa!!!!!

Tsemppiä Ines! Kyllä se siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti