perjantai 8. toukokuuta 2015

SNÄPTSÄTTI?

Snäpy, snäp, snäppi, snäptsätti a.k.a. Snapchat! 

Mikä mainioin sovellus! Oon päässyt tässä vuoden saatossa yhä syvemmälle ja syvemmälle Snapchatin maailmaan ja ymmärtänyt sen merkityksen ja siinä piilevät mahdollisuudet. Julkkikset jakaa sinne kaikkea hauskaa ja kavereitten puuhista tulee nähtyä kaikkea sellaista, mikä ei ikinä edes päädy mihinkään sosiaaliseen mediaan kaikkien nähtäväksi esimerkiksi Instagramiin.

Itse seuraan tällä hetkellä kylläkin vain kavereideni lisäksi Snapchatissä bloggaaja Chiara Ferragnia ja tietty Paris Hiltonia (kyllä, yläasteen salainen fanitus jatkuu edelleen...). 

Yhä enemmän jengi myös jakaa julkisesti omia käyttäjänimiään kyseiseen sovellukseen, jotta halukkaat voivat nähdä näiden tyyppien stooreja eli My Story:ia. Ja niinpä minäkin päätin nyt jakaa tänne mun oman snapchat-tunnuksen, jonka takaa voi nähdä matskua, mitä ei Instagramista tai täältä blogista näe! 

Eli mun nimimerkki on yksinkertaisesti inessalmiranta ja juttuja snapchattiin tulee aina ihan laidasta laitaan... Käykää seuraamassa jos halajatte! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti