keskiviikko 27. toukokuuta 2015

TJ 7

Tänään jäljellä 7. Enkä viittaa tj-luvulla armeijan loppumiseen, sillä kaikki me "inttilesket" (en tykkää tosta sanasta muuten yhtään :-D) tiedämme varsin hyvin että #tj23! Hahah

No pääsykokeeseenhan minä tuolla otsikolla tietenkin viittaan. Päätä kiristää koko ajan stressillä piikitetty panta ja hommaa riittää. Pääsin just alottaan kesätyötkin ja teen pikkusta vaille pitkää päivää, kun torilta painelen aina kirjastolle vielä lukemaan. Ja kaikki rakkaus poikaystävälleni, jota säälin isosti kun joutuu mua tämän stressin kynsissä kestämään!! 

Huvittavaa, että aina kun puhun näihin pääsykokeisiin lukemisesta kavereille ja tutuille sanon jotenkin, että "mutta eihän mun nyt tarvi ottaa kamalaa stressiä, mullahan on jo opiskelupaikka". P*skanmarjat, stressaan ihan helkkarin paljon silti! :-D Eihän sitä kukaan halua mihinkään "turhaan" lukea. Rasittavinta näissä pääsykokeisiin lukemisessa on se, että aina on sellainen olo että mikään ei riitä, vaikka kuinka paljon lukisi. Ja isoin virhe tapahtuu silloin, kun alkaa toisten pänttääjien kanssa lukemaan(EDIT: piti sanoa puhumaan lukemisesta, eikä lukemaan.)! Silloin mun tekis mieli mennä aina vaan peiton alle itkemään, kun tuntuu että en osaa varmasti yhtään mitään!  

No, onneksi urakkaa on enää viikko jäljellä (vitsi vitsi, haluisin ihan oikeesti kyllä lisäaikaa) ja sitten voi taas keskittyä muuhun. Mutta tällä hetkellä en voi taaskaan kuvitellakaan arkea noiden kokeiden jälkeen, pelottaa ja jännittää niin paljon.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä pääsykokeisiin! Mäki muistam sen stressin määrän, ei sitä kukaan turhaan halua lukea ;)

    VastaaPoista