tiistai 16. kesäkuuta 2015

ARKI + TOIVEITA?

Hei ystävät rakkaat! 

Täällä ollaan oltu niin syväjäässä töiden takia, että vasta nyt alkaa pikkuhiljaa luut lämpiämään! Mulla oli niin paljon päällä tänään töissä torikahvilassa, että en tiedä mitä enää lämpimämmin voisi pukeutua. En todellakaan odottanut, että kesäkuussa käyttäisin yhä villaista kaulahuivia... Toppatakillekin olisi käyttöä, mutta senkin jätin Vaasaan ihan sen takia että piti tulla kesä! :-D Mutta olen optimisti ja luotan siihen, että ne helteet sieltä vielä tulee. 

Oon vieläkin (lievästi sanottuna) semisti jännittynyt pääsykokeiden tuloksista, että oon vähän pää jumissa, enkä oo tänne kyennyt raapustamaan mitään fiksua (koska en halua tänne koko ajan kirjoittaa asiasta :-D) ! Mutta kai tämäkin tästä vielä lähtee rullaamaan.
 Mun viime päiviin on kuulunut aikalailla pelkästään töitä ja lenkkeilyä. Lisänä viikonloppu poikaystävän kanssa ja vähän ulkoillessa (yöllä). Eilen sain kuin sainkin itseni raahattua lenkkipolulle, vaikka se tuntui aluksi lähes mahdottomalta. Lähdettyä kuitenkin tuli ja kävin samalla reissulla kaupassa. Mukaan tarttui kookosöljyä pitkästä aikaa, sillä käytin sitä varmaan jossain vaiheessa niin paljon, että kyllästyin siihen. Mutta ai että se piristää taas mun päiviä ja ruuanlaittoa!

Sunnuntai vietettiin kokonaan sisätiloissa, koska sää oli kamala. Ja mikäs sen parempaa tekemistä sadekelillä kuin pelata Monopolya sängyssä :-D Vitsi miten hauska peli taas noin pitkästä aikaa! (Vaikka voittajasta ei päästykään ihan yksimielisyyteen...)

Nyt haluaisin kehitellä jotain postausideoita, jotta saisin tän bloginkin heräteltyä taas eloon. Jos teillä on jotain toiveita, niin niitä otetaan vastaan! 

Ruokapäiväkirja?
Treeneistä jotain? 
Kysymyspostaus? 
Reseptejä? 
Mitä ikinä? 

4 kommenttia:

  1. Ruokapäiväkirjoja ja treenijuttuja, kiitos! Kummatkin sulla ollu äärettömän motivoivia : )

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ruokapäiväkirja ois jees :) ja sellanen päivä kuvina on kans kiva!

    VastaaPoista