perjantai 26. kesäkuuta 2015

LENKILLÄ YHDESSÄ

Ihanaa tätä viikkoa ystäväiset! Nää päivät on taas menneet niin hirveää vauhtia eteenpäin, etten pysy mukana ollenkaan! Juhannuskin oli ja meni melkoisen rauhallisesti mun vanhempien luona saunasta, uimisesta, hyvästä ruuasta, seurasta ja kauniista järvimaisemasta nauttien! 

Juhannuksena tuli herkuteltua taas mukavasti jos jonkunlaista jälkkäriä ja muuta herkkua! Maanantaina ja tiistaina palauteltiin itseämme arkeen Antin kanssa käymällä yhdessä lenkillä pitkästä aikaa. Vitsi miten mukavaa käydä vaihteeksi jonkun kanssa lenkillä, kun yleensä käyn muuten aina yksin. Oon myös huomannut tässä, että kuinka tärkeää on että parisuhteessa molemmat tykkää liikkua ja pitää itsestään huolta. Olishan se vähän tylsää, jos toista vaan kiinnostais liikkuminen ja terveelliset elämäntavat ja toinen vaan makais päivät pitkät sohvan nurkassa ja tuijottelisi telkkaria! Tekee myös suhteelle tosi hyvää, kun tulee harrastettua yhdessä ulkona jotain, esimerkiksi lenkkeilyä! 
Toinen juttu mikä on tietenkin tärkeää, on terveellinen ruoka. Tykkään kuitenkin itse katsoa aika paljon, mitä suustani alas laitan niin on kiva että toinen ei syö sitten pelkkää roskaa ja herkkuja, vaikka tietysti välillä niitäkin! :-D Saan puskettua ilman turhia "syö tai itke ja syö"-pakotuksia parsakaalia ja muita vihanneksia meidän ruokiin ja kaikesta on tullut tähän asti melko hyvääkin vielä ja kehujakin oikein! Eilen tehtiin esimerkiksi savulohisalaattia, johon tuli tammenlehtisalaattia, kurkkua, tomaattia, avokadoa, kananmunaa, parsakaalia, sipulia, lohta ja päälle vielä seesaminsiemeniä!

Nyt oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti