keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

VIIME PÄIVIEN JUTTUJA

Valehtelematta totuttelen vieläkin oloon pääsykokeen jälkeen. Kutsukaamme sitä pääsykoe-krapulaksi. Viime vuonna tätä ongelmaa ei ollut, sillä mulla oli heti kokeen jälkeen reilu loma ja aivan erilainen ympäristö, kun päästiin matkustelemaan ja rentoutumaan aina juhannukseen asti. Nyt kävelen joka päivä töihin, töistä kotiin, syön, siivoan, käyn lenkillä... Ja olen pihalla että mitä sitä oikein "pitäisi" tehdä! 

Mitään ei voi oikein suunnitella tai haaveilla sen suuremmin, kun aivot täyttää koko ajan vain se yksi kysymys: saanko jatkaa opiskelua syksyllä Tampereella vai palaanko Vaasaan. Ollako toiveikkain mielin asiaa kohtaan, vai varautua Vaasaan palaamiseen jo valmiiksi, ettei pettymys olisi niin suuri. Totuus on, että jälkimmäiseen vaihtoehtoon en edes pysty, vaan elän vain toivon kipinä rinnassa ja sitten rojahdetaan heinäkuussa korkealta alas jos niin ei käy kuin toivoisin! 

Maanantaina Ideapark-vierailun jälkeen nautin vanhempien luona kauniista maisemista terassilla ja super-hyvästä ruuasta! Kaunista järvimaisemaa ja iskän grilliruokaa arvostaa nykyään ihan eri tavalla, kun niistä ei saakaan enää joka päivä nauttia.

Eilen yhdistin juoksulenkin ja kauppareissun. Tarkoituksena oli ensin tehdä sosekeittoa, mutta vasta kaupassa tajusin, etten tiennyt onko tässä huushollissa kuorimaveistä! Joten päädyin sitten vain höyryttämään parsa- ja kukkakaalia ja tein tomaattimurskasta, sipulista, valkosipulista, kidney-pavuista ja tonnikalasta jonkun oudon muhennoksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti