keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

MUUTTOURAKKAA JA KUITUJA

"Hiljaa hyvä tulee" on pakko sanoa kun katsoo tätä tavaran määrää, mikä lojuu keskellä meidän olkkaria! Paljon ollaan saatu tätä kämppää jo kuosiin, mutta vielä on tässä tekemistäkin. :) Homman nimihän nimittäin on se, että muutin tänne Antin yksiöön, ja kahden ihmisen tavaroiden mahduttamisessa yhteen pikkukotiin on vähän haastetta! Mutta pikkuhiljaa tavaroille löytyy kyllä oma paikkansa. :) 

Päivät menee niin kamalaa vauhtia, kun käydään molemmat töissä, töiden jälkeen vähän järjestellään tavaroita, käydään lenkillä, tehdään ruokaa, käydään kaupassa ja yhtäkkiä HUPS - kello onkin taas 11 illalla. 

En oo liiemmin kirjotellut tännekään niitä perinteisiä juttuja, omia ruokailurutiinejani ja sen tyyppisiä juttuja, vaikka terveelliset elämäntavat on ja pysyy mun arjessa, vaikka kiireistä onkin. Joka aamu ennen töihin lähtöä pyöräytän itselleni edelleen smoothien, jonka nappaan töihin mukaan aamupalaksi. Marjoina käytän joko pakastemustikoita tai jos vaan mahdollista niin suomalaisia, tuoreita mansikoita! 
Oon alkanut käyttämään smoothieissani päivittäin erilaisia kuitulisiä, kuten chiasiemeniä ja Fibrexin sokerijuurikaskuituhiutaleita, jotka bongasin Ainon blogista. :) Molemmat tuo hauskaa rakennetta smoothieisiin ja chiasta saa vaikka mitä hyviä rasvahappoja ja proteiinia. Mainittakoon vielä, että tuo sokerijuurikaskuituhan ei sinänsä sisällä sokeria! Vaikka nimi onkin vähän hämäävä.
Välillä tulee olo, että pitäis keksiä jotain muuta aamupalaa vaihtelun vuoksi, mutta en vaan keksi toista yhtä helppoa, nopeaa ja terveellistä aamiaista! Söin tuossa pari viikkoa sitten taas muutaman päivän ajan maitorahkaa ananaksen ja marjojen kanssa, mutta ikävä kyllä maitotuotteiden käytön  näki taas hetken päästä ihossa. Parempi pysyä siis erossa moisista ainakin suurimmaksi osaksi!

Nyt taidan taas siirtyä noiden muuttolaatikoiden kimppuun, kuulemiin ystävät!

4 kommenttia:

 1. Vitsit huomaa sun tavasta kirjottaa, että oot ihan intopinkeänä! Tai sitten se on vaan mun päässä, kun juuri luin muutamat sun viimeisimmät hehkutus postaukset putkeen. :D Mutta kuvitteellista tai ei, niin jotenkin tuntee tietokoneen ruudun läpi, että oot todella onnellinen kouluun pääsystä. Tulee hyvä fiilis lukijallekin! :)
  Siistiä, että jahtaat unelmiasi. Susta on aina tullut tosi reipas, reilu ja kunnianhimoinen kuva tämän blogin kautta. Arvostan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten tulin hyvälle tuulelle, ihanaa että tunteet välittyy sinnekin! :)

   Kiitos kauniista sanoista , piristit isosti päivää <3

   Poista
 2. Sulla on ihana blogi!

  Ihailen tota sun kykyä pitäytyä rutiineissa! Ne auttaa tosi paljon, mut itellä on just ongelma, että päivät on vaihtelevia ja kiireisiä. Voisitko tehdä postauksen sun päivän ruuista, ja antaa esim vinkkejä mitä syödä välipalaksi? Jos sellasia syöt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi paljon kiitoksia, kiva että tykkäät !! :)

   Ja kiitos vinkistä, toteutan jonkun sellaisen postauksen! Ja todellakin syön välipaloja ;)

   Poista