sunnuntai 2. elokuuta 2015

AURINKOA MÄ METSÄSTÄN

Oikein aurinkoista ja kaunista sunnuntaiaamua rakkaat ystävät! Blogi on jäänyt taka-alalle näinä viimepäivinä elämästä, kun on käynyt töissä, hoitanut asioita, nähnyt kavereita, elänyt arkea ja koittanut urheillakin aina niissä väleissä. Niin ja nukkua. ZzzzZ...

Nyt on kuitenkin vihdoin koittanut mun lomani ensimmäinen päivä, joka luonnollisesti tarkoittaa sitä, että täytyy lähteä kahdeksi ja puoleksi viikoksi jonnekin muualle!!! Kuten vaikkapa Amsterdamin kukkaloistoon ja katsomaan, että onko Espanjassa yhtään lämpöisempää kuin täällä meillä koto-Suomessa. Tulinpa siis kertomaan, että elossa ollaan (paremmin kuin ikinä vaikka hyvät ystävät päättivätkin järjestää synttärijuhlat juuri eilen) ja kohta koittaa lähtö reissuun enkä aio päivitellä tätä blogiakaan vähään aikaan. 

Jatkan taas uudella innolla kun tulen takaisin, ja sitä intoa varmasti riittää, sillä syksyllä juttuja mallintöistäkin saattaa tulla hieman useammin!! Jee! 
Mutta mun elämää voi loman aikanakin seurata lähes reaaliajassa näiltä kanavilta:

Snapchat: inessalmiranta

Instagram: inessi1

Lomalla aion takuulla nukkua hyvin, syödä hyvin, ottaa aurinkoa ja rentoutua oikein kunnnolla! Nauttikaa tekin Suomen kesästä täysin siemauksin vielä kun voitte!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti