perjantai 18. syyskuuta 2015

ARJEN ONNEA

Huh miten viikot sujahtaa ihan kamalalla vauhdilla ohi! Vastahan oli maanantai! Tekemistä riittää joka päivälle ja tuntuu että rentoutumiselle ei ihan liikoja aikoja ole. 

On kulunut myös yli viikko siitä kun viimeksi urheilin! Joillekin pikkujuttu, mutta itselläni tulee todella harvoin tällaisia taukoja - edes lomalla ollessa. Flunssa ei ihan liiemmin ole vieläkään hellittänyt joten lenkille en vieläkään viitsi lähteä, mutta oon ihan varma, että välillä tällaiset tauot tekee hyvää. On hyvä juttu, että välillä täytyy jättää urheilu ihan kokonaan pois ja koittaa keksiä muita tapoja, miten saa hyvän fiiliksen päivään. Oon ollut joka päivä tosi tehokas ja saanut paljon juttuja aikaiseksi! Se ei oo mulle mikään itsestäänselvyys :-D
Onnea tuo myös se kun saa huomata, että opiskelee ihan oikeasti sellaista alaa mikä todella kiinnostaa ja opiskeluympäristö on todella kiinnostava ja inspiroiva! Esimerkiksi tänään pidettiin johtamisen kurssilla kolmen tunnin luento meidän ryhmän kanssa muulle luokalle. Mun mielestä on vaan niin kivaa, kun saa olla sellaisten ihmisten ympäröimänä, jotka on kiinnostuneita samoista asioista kuin itse. :) Tietyllä tapaa ilmapiiri tuolla yliopistolla on myös melko kilpailuhenkinen, mikä osaltaan vie hommaa eteenpäin eikä kukaan jää jumittamaan omalle mukavuusalueelleen. 

Nyt on kuitenkin viikonloppu ja vaikka huomenna onkin alkupäivä pyhitetty töille, on olo silti mukavan rentoutunut tämän päivän puristuksen jälkeen. 

Joten hyvää viikonloppua teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti