perjantai 25. syyskuuta 2015

KAUNIITA SMOOTHIEITA JA ARJEN POHDINTAA

Niin on taas tämänkin viikon arki saatu päätökseen! Mulle on muodostunut jonkinlainen tapa tulla aina perjantain luennon jälkeen keskustaan istumaan johonkin kahvilaan tekemään koulujuttuja. Jotenkin ei vaan houkuttele enää perjantai-iltapäiväksi jäädä yliopiston kirjastoon muhimaan, kun siellä on istuttu jo joka päivä koko viikon ajan. Joten täällä istutaan taas, Pella's Caféssa tällä kertaa! 

Viikonlopusta on tulossa mukava ja melko ohjelman täyteinen, mutta kuitenkin varmasti tosi rentouttava! Huomenna mennään illalla mm. käyttämään meidän kihlajaislahjaksi saatu lahjakortti tamperelaiseen Hans Välimäen ravintolaan Masuun. Sunnuntaina onkin vuorossa (ei enempää eikä vähempää kuin) meidän kihlajaisjuhlat!! Hurjaa :-D
Miten voikaan lumoutua smoothien koristelusta!!! Tässä eilisaamun (torstain) joogan jälkeinen aamiainen! 

Flunssasta on vihdoin päästy yli ja oon tällä viikolla päässyt taas treenaamisen makuun. Otin myös kokeiluun Yoogaian ilmaisen viikon ja tällä viikolla olen päässyt kaksi kertaa aloittamaan aamuni joogalla. Ja voin kertoa että paikat on ihan pikkuisen kipeänä!!! Mulla ei ole täällä Tampereella vielä minnekään salijäsenyyttä, ja puntaroinkin nyt vakavissani ottaako koko salijäsenyyttä esimerkiksi Gogolle ollenkaan, vai keskittyä ennemmin joogaan, pilatekseen ja juoksuun. Jotenkin en näe tällä hetkellä itseäni rääkkäämässä kroppaani hullun lailla Body Attackissa ja muissa jumpissa, saatika pumppaamassa lihaksiani vapailla painoilla tai muilla kuntosalilaitteilla. 
Erityisen innoissani olen siitä, että tasan kahden viikon päästä pääsen taas piitkästä aikaa osaksi muotinäytöstä! Enkä mitä tahansa muotinäytöstä vaan Gaala Lasten Hyväksi -tapahtumaan, joka on siis puhdas hyväntekeväisyysgaala ja järjestetään Tampereen Näsilinnassa! Tilaisuudesta tulee taatusti upea!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti