maanantai 28. syyskuuta 2015

MY WEEKEND SNAPSHOTS

Vitsit miten kiva viikonloppu takana! Tällaisten jälkeen jaksaa aina aloittaa uuden viikon täysillä energioilla (vaikka tänä aamuna kieltämättä vähän väsyttikin…)! Takana on hyvää ruokaa (ja juomaa), loistavaa seuraa ja mitä ihanimmat kihlajaiset!
Siis miten virkistävää käydä syömässä oikein hyvin ihan "tavallisena" viikonloppuna. Okei, vaikkei tämä viikonloppu nyt täysin tavallinen ollutkaan, niin ei se välttämättä vaadi synttäreitä tai muuta merkkipäivää, että hieman hemmottelee itseään hyvällä ruoalla ja juomalla! Mehän oltiin siis Masussa ja ruoka oli sairaan hyvää!

Viikonloppuhan huipentui sitten sunnuntaihin, kun mun vanhemmat olivat luvanneet järjestää meille kihlajaiset. Paikalle saapui molempien lähimmät sukulaiset. Miten otettu sitä voikaan olla siitä, että omat rakkaimmat läheiset kokoontuu kaikki yhteen ihan vaan meitä juhlistaakseen?! Ei auta edes miettiä niitä tulevia häitä kun meinasin tirauttaa kyyneleitä jo eilen kun iskä puhui pienen puheen... :-D 
+ Kakut tuli (mistäs muualtakaan) kuin Tallipihan kahvilasta, ja molemmat olivat täyden kympin arvoisia!!! Voileipäkakku on mun mielestä yleensä joko todella hyvää tai aivan totaalinen katastrofi, ja tää oli ehdottomasti parasta voileipäkakkua mitä oon ikinä syönyt! Suosittelen erittäin lämpimästi! ;-)
Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti