maanantai 7. syyskuuta 2015

PUOLUKOITA AAMIAISEKSI

Niin tuli uusi viikko ja sen mukana todellinen syksy! Kun pääsin sängystä ylös ja näin harmaan ja sateisen sään ikkunasta, koitin miettiä mahdollisia tekosyitä, miksen menisi aamulenkille. 

Kylmä? Pukeutumiskysymys. 
Kastuu? Kastun suihkussa kuitenkin. 
Kuulokkeet kastuu? Tähän keksimääni tekosyyhyn meinasi koko homma kaatua mutta sain kuin sainkin pidettyä pääni ja tajusin että ei ne kuulokkeet noin pienestä sateesta miksikään mene! 


Oon taas ihan hurmioitunut lenkkeilystä ja juokseminen sujuu melkoisen hyvin nykyään! Eilen päätin tehdä hieman pidemmän lenkin ja sellainen siitä tuli! 13,18 kilometriä ja aikaa tuohon kului 1h 23min. Tyytyväinen? KYLLÄ! Ja yhtään väheksymättä sitä että lenkkiin kuului todella isoja nousuja Tampereen Pyynikin harjulla. 

Mietin aina erittäin vakavissani osallistumista puolimaratoneille tai jopa jollekin maratonille joskus, mutta hieman pelkään, että lenkkeilystä tulee sellaista pakkopullaa, jos on "pakko treenata" johonkin. Toisaalta olis kyllä erittäin hauskaa kokeilla tosissaan omia rajoja ja nähdä mihin itsestä oikeastaan olisikaan! 

Lenkin jälkeen tein pitkästä aikaa perinteisellä kaavalla aamusmoothien, tällä kertaa puolukoista. Kaveriksi muutama pähkinä ja tietenkin kahvia! Sitten täytyykin mennä koululle ja alkaa sulattelemaan sitä tosiasiaa, että tässä alkaa ihan oikeasti opiskelu pikku hiljaa. 

Jatkossa oon muuten ajatellut tehdä sellaisen postauksen, missä näytän, miltä mun koululounaat yleensä näyttää! :-D Olisiko sellaiselle kiinnostusta? 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti