tiistai 8. syyskuuta 2015

SANOISTA TEKOIHIN!

Oon joskus pitänyt ajatusta maratonista aivan mahdottomana ja hulluna. Oon ajatellut, että vaan hullut suorittajat ja yli-ihmiset juoksee maratoneja. "Niissä ei ole mitään järkeä eikä se ole enää tervettä." Viime aikoina oon kuitenkin oppinut (etenkin eri blogeja lueskellen), että se ei välttämättä olekaan ihan hullujen hommaa, sillä maratoneille pitää oikeasti treenata systemaattisesti ja syödä oikein. Suoraan sanottuna joskus ajattelin, että kaikki jotka juoksee maratoneja, omaavat jonkunmoisen syömishäiriön! Älkää huoliko, en todellakaan ajattele enää niin koska vähillä energioilla ei maratonilla pärjää. 

Puolimaraton onkin sitten taas asia erikseen. Ja niin kuin eilenkin täällä puhuin, että oon monesti ihan vakavasti harkinnut sellaiselle osallistumista. Itseasiassa viime viikolla osallistuin meidän ainejärjestön järjestämään arvontaan, jossa arvottiin kaksi lippua tämän viikon lauantaina juostavaan Tampereen puolimaratoniin. 

JA MITÄS IHMETTÄ?! 

Eilen istuessani markkinoinnin luennolla, puhelimeen kilahti viesti: "Hei Ines! Onnea, olet voittanut itsellesi paikan Tampereen puolimaratonille!" Joten nyt sanoista tekoihin, lauantaina sitten klo 15 juostaan se 21 km! Huippua! Onko teistä kukaan tulossa juoksemaan? Ja jos ei niin tulkaa kannustamaan! ;) 

2 kommenttia:

  1. siis miksi oot ajatellut maratoonin juoksijoita syömishäiriöisiksi? :D mitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lue ihmeessä tämä postaus, jossa kerroin ennakkoluuloistani, jotka osoitin myös kyseisessä postauksessa . :) ja Jotka osoitin vääräksi.

      Poista