tiistai 6. lokakuuta 2015

BEAUTIFUL BREAKFAST

Huuuhh mitä päiviä! Tää viikko on todella täynnä tekemistä ja meen todella päivä kerrallaan -asenteella jokaisen päivän läpi. Torstaina on aamulla syksyn ensimmäinen tentti, jonka teen ensimmäistä kertaa englanniksi! :-D Siihen täytyykin nyt siis urakalla vielä lukea. Torstai, niinkuin perjantaikin on aamuvarhaisesta ilta myöhään ihan oikeesti täynnä ohjelmaa. Mutta perjantai on erityiskiva päivä, sillä silloin on Gaala Lasten Hyväksi Näsilinnassa ja pääsee astelemaan catwalkille pitkästä aikaa! Miten siistiä! 

Luvassa on mun ja muutaman muun mallin osalta myös alusvaatesisääntulo, joka meinaa melko tarkkaa ruokavalion tarkkailua jälleen tämän viikon aikana, mutta eipä tuossa varmaan mitään uutta ole. Kun elää normaalistikin erittäin terveellisesti ja syö oikein, ei tarvi mitään sairaita "pikadieettejä" suorittaa näytöstä edeltävinä päivinä. :)
Aamupalaksi täällä on vedelty edelleen hyväksi todettua puolukkasmoothieta chiasiementen ja kaurahiutaleiden kera. Esimerkiksi ylläoleva herkku syntyi pienestä banaanista, avokadon puolikkaasta, puolukoista ja vedestä. Kulhossa sekoitin smoothien joukkoon chiasiemeniä ja kaurahiutaleita, koristeluja unohtamatta! ;)

Pikkuhiljaa alan kaipaamaan kuitenkin muitakin vaihtoehtoja, kun säätkin tässä viilenevät niin huimaa vauhtia! Suunnitteilla on taas tuorepuurojen ja uunipuurojen tekoa, niistä varmaan lisää myöhemmin! 

Nyt toivotan kaikille oikein energistä viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti