perjantai 16. lokakuuta 2015

KOLOTTAAKO SUKLAAHAMMASTA?

Jäikö marjat ostamatta eilen kaupasta? Tai pakastamatta kokonaan koko kesältä (niin kuin minulla)? Kolottaako suklaahammasta ikävästi heti aamusta?

Suosittelen isosti hankkimaan kaappiin raakakaakaojauhetta! Olin suunnitellut jo jonkun aikaa ostavani kaakaota kaappiini, ja hupsistakeikkaa Cocovin lähettämässä paketissahan sitä oli! Nyt pääsin siis testailemaan sitä. 

Tuote sopii varmaan tosi hyvin erityisesti kaikkiin raakaleivonnaisiin, mutta toimii hyvin myös smoothieissa, uskokaa tai älkää! Unohdin siis eilen kauppareissulla ostaa pakastemarjoja, joten tänä aamuna oli pakko mennä ilman. Koska mua ei huvittanut syödä puuroa, tein smoothien (hieman tylsästi) ilman marjoja. Onneksi kuitenkin oli tuota raakakaakaota ja laitoin blenderiin pienen banaanin, puolikkaan avokadon, puolikkaan luomuomenan ja vettä. Kun smoothie pyöri koneessa, laitoin joukkoon vajaan ruokalusikallisen Cocovin raakakaakaojauhetta. Lopputulos oli ihanan suklaamainen.

Lisukkeet tietysti kuntoon; chiasiemeniä (geelinä), vähän kaurahiutaleita, omenaa, gojimarjoja ja mulperimarjoja. Toimii!

Täydellinen perjantain aloitus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti