keskiviikko 14. lokakuuta 2015

NO KANNATTI KORISTELLA SMOOTHIE

Arjen luksus. Ne pienet jutut millä arjesta voi tehdä kauniimpaa, maistuvampaa, mukavampaa... Mitä ikinä. 

Muistanette kun tein smoothiebowlin avokadosta, banaanista ja puolukoista. Koristelin kulhon kauniisti. Joku vois ajatella että miksi, kun annos syödään kuitenkin samantien. Ennen kaikkea tein annoksen vain ja ainoastaan itselleni, enkä tarjoillut sitä kenellekään muulle. Siks just! 

No, tollaset upeat luomukset on tietysti pakko jakaa someen, ja tällä kertaa se oikeasti jopa kannatti! En puhu nyt instagram-tykkäyksistä, vaan siitä että sain viime viikolla ilmoituksen instagramissa, että Cocovi (@cocovi_superfood) oli jakanut mun kuvan Cocovin omalla instagram-tilillään. Direct-mailiin oli tullut viesti että olin voittanut heidän viikon kuvakilpailun. Laitoin Cocoville sähköpostia ja muutama päivä myöhemmin postiluukusta kilahti kaksi lippua I love me -messuille! Meinasin räjähtää onnesta!
Eikä siinä vielä kaikki - eilen tuli kaiken kukkuraksi vielä kotiin lappu, että mua odotti Postissa lisäravinne paketti. Kiljuin ilosta kun avattiin pahvilaatikko, joka sisälsi kaiken tuon ylläolevan! Miten ne tiesi? Kaikki mitä halusin ja tarvitsin tällä hetkellä! Huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti