perjantai 9. lokakuuta 2015

TÄNÄÄN MENNÄÄN! + näytösnostalgiaa vuosien varrelta

Mietin viikon alussa maanantaina, että kun tästä viikosta selvitään niin HUHHUH. Ja etenkin torstaista, eli eilisestä. Ja siitä selvittiin. Peace of cake. :-D

Tähän viikkoon on kuulunut töiden paiskimista, tenttiin lukemista, heräämistä (nyt kolme aamua peräkkäin) klo 6 aamulla, lenkkeilyä aamupakkasessa ja -pimeydessä, Hämeenkadun Appron järjestämistä sekä tämän päivän muotinäytöksen järjestämistä!! Eilen olin menossa aamuvarhaisesta ilta myöhään, ja tänään sama jatkuu. But I don't care, tästä tulee varmasti kiva päivä!!

Muistakaa lisätä mut Snapchattiin, sieltä näkee varmasti Back stage -meininkejä!! 
@inessalmiranta

Pääsen pitkästä aikaa muotinäytökseen ja mikä parasta, kyseessä on tosiaan hyväntekeväisyystilaisuus ja puitteet ei vois olla kauniimmat!! Gaala Lasten Hyväksi järjestetään nimittäin Tampereen Näsilinnassa. Kävin paikassa eilen ensimmäistä kertaa paikan remontin jälkeen ja JESTAS se mesta on upea!!! Siellä suosittelen käymään ihan vapaa-ajallakin katsomassa, jos sitä ei ole vielä tehnyt. 

Kuvamateriaaliksi tähän postaukseen laitankin vanhoja näytöskuvia vuosien varrelta. Vitsi noita on tullut tehtyä paljon ja aika kuluu hullun nopeasti! (Pahoittelut kauhistuttavista kuvanlaaduista)

Ylivoimaisesti parasta kaikissa näytösreissuissa on ollut ehdottomasti kaikki ihanat ihmiset joiden kanssa on saanut tehdä töitä!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti