maanantai 9. marraskuuta 2015

KAIKKI OK

Hyvää maanantaita toverit!

Viimeinen postaus oli iloa ja toivoa täynnä. Ajattelin että mikään ei pysäytä mua nyt! Kuitenkin fiilis jostain syystä lähti alamäkeen heti samana päivänä. Piti ponnistella että pysyn positiivisena. Pitkään aikaan näin ei ole käynyt vaan energiaa ja puhtia on joka päivä riittänyt - vaikka muille jakaa! Kuitenkaan se ei ole mun mielestä ollenkaan huono juttu, että välillä tulee niitä huonojakin päiviä. Tunnistan aina huonon energian itsessäni todella helposti, ja koitan kääntää sen tavalla tai toisella hyväksi. Aina se ei vaan onnistu ja silloin vaan hyväksyn huonon fiiliksen. Tiedän, että kun on huono päivä, huominen on lähes aina poikkeuksetta parempi. Tää ajatus auttaa aina jaksamaan sen huonommankin päivän läpi. 

 Viime viikolla mua piristikin treffit hyvän ystävän kanssa pitkästä aikaa, onnistuneet joogatunnit, auringonpaiste ulkona, poikaystävä, perhe, hyvä ruoka ja kaikki muutkin ystävät joihin tuli törmättyä viikonlopun aikana! Niin ja eilinen isänpäivä (ja erityisesti aamuinen korttien askartelu!)!
 Mulla on yleensä sunnuntai-iltaisin sellainen olo, että oikein odotan seuraavaa päivää. Maanantaita, että pääsee taas arkeen ja rutiineihin. Nyt on kuitenkin kieltämättä sellainen fiilis, että olisin tarvinnut vielä edes yhden armollisen päivän ennen maanantaita. Mutta näillä mennään ja koitan päästä taas hyvään maanantaifiilikseen! Ja parasta olisikin, sillä tällä viikolla ei viikonloppunakaan tulla liikoja lepäilemään messujen ja näytösten takia :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti