maanantai 23. marraskuuta 2015

SUNDAY'S BRUNCH @ Fazer Cafe, Tempon Talo

Onko mitään parempaa kuin marraskuinen sunnuntai, lunta maassa, brunssi ja ihanat tytöt seurana? Ei ainakaan eilen, kun suunnattiin kello 13 Tampereen keskustan Tempon talon Fazerille. Niin oli muuten muutama muukin tehnyt! Meitä odotti jopa pieni jono kahvilalla, mutta Fazerin brunssi oli todella lyhyen odottamisen arvoinen! 

Tuo brunssikulttuuri on selvästi lyönyt läpi täällä meidän koti-Suomessakin. Tampere tulee tietenkin hieman jälkijunassa verrattuna esim. Turkuun, mutta kuitenkin! Kahvila oli täynnä seurueita, jotka viettivät selvästi brunssin äärellä useamman tunnin, sillä meilläkin vierähti noiden herkkujen ja juttujemme parissa tovi jos toinenkin! 
Brunssi oli todella monipuolinen ja pöydästä löytyi kaikkea mitä toivoa saattoi! Hedelmiä, erilaisia salaatteja, vihanneksia, munakasta, LOHTA, katkarapuja, jugurttia, mysliä, puuroa, erilaisia leipiä, croissantteja, hilloja, smoothieita, kahvia, teetä ja mitä herkullisemman näköisiä kakkuja! HUH! Ja kaikki nämä 19,90€, joka on mun mielestä tuon tasoisesta tarjonnasta ja erinomaisista raaka-aineista erittäin kohtuullinen hinta! 

Suosittelen kyllä ihan kaikille! ♡
Snapchat: inessalmiranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti