torstai 10. joulukuuta 2015

AJATUKSIA AIHEESTA: HÄÄT

On niitä naisia, jotka ovat suunnitelleet unelmahäitään jo pikkutytöstä asti. He tietävät tasan tarkkaan minkälaisen puvun haluaa, minkälaisessa miljöössä häät haluaa järjestettävän, tuleeko niistä jättimäiset häät joissa on 200 vierasta vai pienet, intiimit häät vain lähisuvun ja muutaman valitun ystävän kesken. Leikitäänkö juhlissa vai ei, onko siellä perinteinen buffet vai 5 ruokalajia pöytiin tarjoiltuna. 

Sitten on meitä naisia, joilla ei ole oikeasti mitään hajua. Olen aina ajatellut "Miksi edes suunnitella häitä, jos ei ole edes sulhasta eikä häät ole millään tavalla ajankohtaiset?" Lisäksi olen luottanut siihen, että voi sitten joskus hamassa tulevaisuudessa vaikka ottaa mallia ja ystävien häistä - kehitellä mielessään, mitä haluaa joskus omiin häihin ja mitä ei. 

Mutta mitäs nyt kun olen kaikista ystävistäni ensimmäinen joka on kihloissa ja ehkäpä vielä ensimmäinen joka menee naimisiinkin. Oon ollut viimeksi itse häissä vieraana ehkä joskus pienenä, varmaan alle 10-vuotiaana. 

Joten kuinka ollakaan, tässä sitä ollaan selailemassa Pinterestistä pukuja, kakkuja, koristeluita, hääkuvausideoita ja vaikka mitä. Saatiin 99% varmuudella meidän hääjuhlille jo ihana paikka, mutta kaikesta muusta oon vielä vähän pihalla. Siis pitääkö olla morsiusneitoja? Vai kaasoja? Vai vaan yksi kaaso? Vai miten se nyt menee? Pitääkö niillä olla kaikilla samanlainen mekko? Ei kai sentään... Hääkarkkeja? Mikä ihmeen karkkibuffet? Kakku? Koristelut? Huntu vai ei huntua? Photobooth? Valokuvaaja? Bändi?

Kaikki paineet tulevat luonnollisestikin ulkopuolelta ja juuri tuolta Pinterestistä jota selailen. Täytyy vaan luottaa siihen, että tekee omista häistään juuri omannäköiset, eikä mieti sitä, millaiset häät jollakin muulla on ollut. Meidän häitä tanssitaan onneksi vasta kesällä 2017, joten on tässä aikaa suunnitellakin! Nyt tyydyn vaan selailemaan Pinterestin hulppeaa hääinspiraatiovarantoa ja nyyhkyttelemään esim. tälle: Sulhasten reaktiot nähdessään morsiamensa ensimmäistä kertaa . (Tuli oikeasti pieni tippa linssiin :-D) 
P.S. Löysin maailman hienoimman hääpuvunkin juuri Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. Jos siinä olis ollut joku tilausnappi niin olisin varmaan ostanut....... JOKO SAA MENNÄ KATSELEMAAN HÄÄPUKUJA?

2 kommenttia:

  1. Ei saakeli SE hääpuku on täydellinen!! Saa mennä katselemaan jo sellaisia!

    VastaaPoista