maanantai 28. joulukuuta 2015

HERKUTTELUA VIISAISSA RAJOISSA

Hei toverit ♡

Täällä ollaan vietetty ihanaa joulun aikaa! Edellisessä postauksessa näkyneitten kuvauksien jälkeen piti loman alkaa, mutta mut hälytettiinkin töihin, joka tarkoitti sitä että olin yksi niistä joka oli ostamassa joululahjoja vielä aaton aattona!

Jouluaatto vietettiin mun vanhempien luona perinteiseen tapaan; aamulla syötiin lähimpien sukulaisten voimin riisipuuroa (en saanut mantelia, onneksi :-D Ensi vuonna ei olla vielä menossa naimisiin ja lastakaan en kyllä ihan vielä ensi vuonna ajatellut tähän arkeeni hankkia!), otettiin rennosti vaan kotosalla ja syötiin hyvää ruokaa ja herkuteltiin suklaalla sekä muilla herkuilla!

Tänä jouluna kuitenkin herkuttelu on pysynyt aisoissa eikä olo ole mitenkään hirveä ja ähky koko aikaa - niin kuin viime vuonna. Olin jo etukäteen päättänyt, että tänä vuonna en halua sitä samaa, hirveää turvonnutta oloa, joka oli viime vuonna. Uuden vuoden jälkeen olo oli kamala ja oli p-a-k-k-o aloittaa kunnon detox-kuuri. Herkuttelu on OK, mutta ei sitä suklaata tarvi vetää niin paljoa että olo on ihan kamala, ja yleensä sitä jouluruokaakin saa ihan riittävästi, vaikka söisi vähän pienempiä annoksiakin.  Myöskin on ihan OK taas aloittaa uusi vuosi hieman kevyemmin ja freshimmin, mutta paljon parempi olo näin, kun ei ole ahtanut itseään ihan täyteen kaikkea!


Kuvia ei tullut otettua kyllä oikeastaan yhtään joulun aikana, mutta tässäpä yksi kun oltiin sukuloimassa Pohjanmaalla! Ja mehän vietettiinkin meidän ensitapaamisen vuosipäivääkin Tapanin päivänä! 

Nyt saakin lomailla vielä ainakin viikon ajan, ihanaa! Vielä ennen uutta vuotta aion palata tänne fiilistelemään kulunutta vuotta, joka onkin ollut parhaista parhain ikinä. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti