sunnuntai 20. joulukuuta 2015

PHOTO SHOOT IN HELSINKI

Hyvää sunnuntaita ihmiset!

Voin sanoa tehneeni eilen ihan loistavan päätöksen jäädessäni lauantai-iltana ulos lähtemisen sijaan  ihan vaan kotiin syömään iltapalaa, juomaan teetä, katsomaan telkkaria ja polttamaan kynttilöitä. Nyt tuntuu että oon ihan oikeasti LOMALLA.

Eilinen päivä olikin kuvauksineen kaikkineen melko pitkä ja intensiivinen, mutta sitäkin huikeampi!! Aamulla juna lähti Tampereelta kohti Helsinkiä jo klo 07:07. Yhdeksältä aloitettiin hiuksien ja meikkien kanssa ja kuvailtiin aina melkein viiteen asti iltapäivällä! Meillä oli sellainen tiimi koossa että parempaa ei voisi toivoa, nauru raikasi koko päivän ja meillä oli super-hauskaa. Tällaiset päivät on vaan niin kivoja!! 

Kaiken tämän lisäksi, millä tuurilla juuri meidän kuvauspäivänä muuten niin sateinen ja pimeä joulukuu osoittautuikin täydelliseksi, aurinkoiseksi päiväksi?

Ja ennen kaikkea: VOI HYVÄT HYSSYKÄT en malta odottaa että saadaan valmiit kuvat käsiimme ja päästään jakamaan niitä!! Tulee meinaan niin hienoo matskua!!Kyseessähän siis oli LUV NORTH -nimisen, kohta lanseerattavan korun ensimmäiset kuvaukset! Niistä varmasti lisää myöhemmin kun vaan hommat etenee. ♡

2 kommenttia:

  1. Kyllä olet kaunis nainen, ihan oikeasti! Varmasti tuli ihan mahtavia kuvia.:)

    VastaaPoista