tiistai 5. tammikuuta 2016

SO EXCITED ABOUT... ...EVERYTHING

Hyvää tätä vuotta toverit!

Oon ollut kirjoittelematta tänne mitään, sillä mulla on ollut valtava kiire.... Kiire lomaillessa! Siis miten ihanaa, kun voi hyvällä omalla tunnolla vain olla ja miettiä että mitä sitä haluaisikaan tehdä vai tehdäkö mitään. Lomalla oon ehtinyt tekemään muun muassa seuraavia juttuja;

 • nukkumaan (hyvällä omalla tunnolla) pitkään, jopa puoli 12 yhtenä aamuna, mikä ei ole mulle mitenkään tavallista
 • lukemaan hyvää kirjaa tunteja putkeen (Tuhat loistavaa aurinkoa, Khaled Hosseini)
 • mökkeilemään
 • kävelemään vastajäätyneellä järvellä auringonpaisteesta nauttien 
 • katsomaan kaikkia hömppäsarjoja. Hetken ehdottomat suosikit ovat; Sinkkuillallinen, Kardashianit, Sinkkuelämää, Beverlyhillsin täydelliset naiset
 • syömään vielä vähän suklaata...
 • lenkkeillä raikkaassa pakkassäässä
 • käydä joogatunneilla
 • syödä hyvää ruokaa
 • juoda hyvää viiniä

Oikein tunnen taas, miten tää loma tekee mielelle todella hyvää! Tämä vuosi tuo tullessaan myös asunnon vaihdon - me siis muutetaan!! Ja ihan pian vieläpä, mitä en kyllä usko todeksi, ennen kuin tietyt käytännön asiat tulee hoidettua kuntoon.

Kun päästään muuttamaan (mistä kerron muutenkin sitten enemmän kun se on ajankohtaisempaa), panostan enemmän kaikkiin ruoka- ja reseptijuttuihin, sillä yksi syy niiden vähentymiselle täällä blogin puolella on se, että meillä ei ole mun silmää miellyttäviä astioita tai pöytää joilla kuvata kaikkia herkullisia ruokakuvia! :-D The struggle is real... Joten mm. puuro-, smoothie- ja kasvisruokareseptejä on taatusti luvassa, kun maltatte odottaa!! ♡ Yksi mun uudenvuoden lupauksistani onkin myös se, että pyyhin pölyt järkkäristäni ja lupaan käyttää myös sitä paljon aktiivisemmin.En malta odottaa että päästään yhdessä sisustamaan ja tekemään meille ensimmäistä, kunnolla yhteistä kotia! Juttu mitä en myöskään malta odottaa, on LUV North -korubrändin lanseeraaminen ja niiden kuvien julkistaminen, joiden kuvauksissa olin ennen joulua!!   

Eli pysytelkää kuulolla, isolla KOOLLA. 

2 kommenttia:

 1. Moikka! Googlailin kauppatieteiden opiskelijoiden blogeja ja päädyin tänne. Ja opiskelet vieläpä Tampereella, joka tällä hetkellä tuntuu siltä ykkösvaihtoehdolta. Haluisin kysyä, että ootko viihtynyt Tampereella? Onko opetus tasokasta? Entä koulun ilmapiiri, millainen se on? Ja jos tulee muuta mieleen mitä haluaisit kertoa, niin lukisin enemmän kuin mielelläni! Kiitos paljon jos jaksat vastailla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerron mielelläni! :) teen vaikka jonkun postauksen asiasta jos joitain muitakin kiinnostaa!

   Poista