tiistai 19. tammikuuta 2016

KUULUMISIA

Hyvää tiistai-iltaa täältä kotisohvalta. Katsoin just muuten telkkarista Ummikot ulkomailla -ohjelmaa - miten hauska formaatti!! :-D Kerrankin joku oikeesti hyvä ja aito tv-sarja.

Ajattelin tulla tänään kirjoittelemaan tänne ihan niitä näitä ja yleisiä kuulumisia. Päällimmäisenä mielessä on se, että me siis muutetaan ensi viikolla. Anteeksi? En usko itsekään tätä vielä todeksi, sillä meidän piti aluksi muuttaa vasta kesällä. Mutta HUPS nyt ollaankin jo valmistautumassa muuttourakkaan ensi viikolla?! WHAT?

Muuttourakan lähestyessä sain kuin sainkin itseni kirpparille ja varattua Bonus-kirppikseltä pöydän, jonka laitan ensi viikon torstaina pystyyn! Jee! Jotenkin niin virkistävää, kun saa pistää pois kaikki ne vaatteet ja tavarat, joita en oikeasti enää tarvi. Mulla meinaa vaan käydä joskus helposti niin, että innostun tossa tavaroiden poisheittämisessä ja kohta mulla ei oo vaatekaapissa enää yhtään mitään... Ehkä jätän sinne kuitenkin jotain! :D

Tänään oli vuorossa taas pitkästä aikaa OmFlow hotjooga -tunnilla ja eilen voimapilates. Apua kun on taas paikat kipeenä - ihanaa! Viime viikolla otin kuitenkin tavakseni myös kotona joogaamisen.

Tänään kävin ensimmäistä kertaa meidän yliopiston Vegebaarissa syömässä. Anteeksi, minulla olisi kysymys!!! Miksi en ole käynyt siellä ennen?!?!?! Siis oli niin hyvää ruokaa, etten ehkä kohta syö missään muualla! Pelkkää vegaanista ruokaa - salaatteja, keittoa ja tänään söin jotain thai-kookoskastiketta jossa oli munakoisoa... Nam!
P.s. Tältä näyttää mun ruokalautanen useinkin yliopiston ruokalassa... Esteettistä, eikö? Tästä tuli mieleen, että kiinnostaisko teitä pitkästä aikaa joku ruokapäiväkirjan tyylinen postausjuttu...? Sellainen perinteinen, ruoka- ja liikuntapäiväkirjapostaus!

4 kommenttia:

 1. Hahaa, kävit siellä vegebaarissa! Taitaa mennä mullakin testiin tällä viikolla, kun salaattibaarinakin se oli jo kantis 😏

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pakkohan se oli! :D Oli ihan super hyvää <3 Mennään vaikka joskus yhdessä!

   Poista
 2. Joo, ruokapäiväkirja ois tosi kiva :')

  VastaaPoista