torstai 25. helmikuuta 2016

VALOA TUNNELIN PÄÄSSÄ

Huhhuh. Ehkä pikkuhiljaa alkaa tuntumaan, että tämän periodin opiskeluista selvitään vielä ja saa alkaa yliviivaamaan To Do -listasta erilaisia töitä. Tää tammi- ja helmikuu on ollut varmasti elämäni hektisintä ikinä! Miljoona työlästä koulujuttua, vähän töitä ja niinkin vaatimaton asia kuin asunnon osto ja muutto siihen samaan syssyyn. :-D Vielä kerran HUH!

Eilen oli ihanaa koulupäivän jälkeen tulla kotiin hengähtämään, kun postiluukusta oli kolahtanut uusin Trendi! (Sain sen lahjana, kun olin vastannut muutama viikko sitten johonkin kyselyyn!)


Liityin kuin liityinkin sille meidän lähisalille jäseneksi viime viikolla, ihan niin kuin puhuinkin! Ja eilen olin ekaa kertaa treenaamassa. Ai että tuntuu hyvältä! Ainoa miinus on, että kyseisellä salilla ei ole ryhmäliikuntatunteja, mutta pyrin silti tekemään kaikkea monipuolisesti. Treenaamaan salilla, käymään juoksulenkeillä ja joogaamaan - oli se sitten kotona tai joogakoululla.

Mulla on muutenkin tullut hurja into ja palo ja motivaatio treeniin ja terveelliseen ruokavalioon ja haluan entistä enemmän perehtyä siihen, miten saada vegaaniruokavaliolla kaikki tarvittavat ravintoaineet. Mun kiinnostus lihaan ja eläinkunnan tuotteisiin vähenee vähenemistään. Eilenkin tein illalla meille kahdelle kaksi eri soosia - toiseen kanaa ja toiseen linssejä - ja totesin että ei se ollut edes niin työlästä ja vaikeaa kuin olisi voinut kuvitella. Maanantaina tein meille keittoa, paistoin jauhelihat erikseen ja laitoin itselleni papuja keiton sekaan. Helppoa kuin mikä!

Nyt siirryn vielä koulujuttujen pariin.

P.s. Meidän hääpäivä on nyt virallisesti varattu, kun saatiin hääpaikan varausmaksukin hoidettua!! ;) Onneksi siihen on vielä aikaa...

4 kommenttia:

 1. Olen kans itse alkanut panostamaan vegeruokailuu, vaikka siis edelleen syön lihaa, mutta en niin paljoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näyttää olevan hyvänsuuntainen trendi tällä hetkellä! :) Iso peukku

   Poista
 2. Haitko muualle kun Tampereelle opiskelemaan viime keväänä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime keväänä en, sillä opiskelin jo Vaasassa kauppatieteitä. Joten edelliskeväänä hain; Tampereelle ja Vaasaan! Aion tehdä postauksen tällä viikolla tästä pääsykoe- ja yliopistohakuasiasta! :)

   Poista