perjantai 5. helmikuuta 2016

WHEN IN DOUBT, DO YOGA

Jes. Viikonloppu. Vaikka vielä on vähän koulujuttuja ja töitä ennen kuin voi ottaa hetken hengähdystä,  on fiilis melkoisen hyvä! Nyt on viikonloppu todellakin ansaittu, sillä musta tuntuu että oon koko viikon vaan juossut edestakaisin paikasta toiseen. Ja silloin kun oon tullut illalla kotiin, en pysty oikein täysin rentoutumaan, koska mieli tekee koko ajan hääräillä kaikkien muuttokamppeiden kanssa - vaikka väsyttäiskin ihan törkeän paljon!

Tänään aamulla kun heräsin klo 06:10, ei fiilis kuitenkaan ollut ihan niin hyvä. Jotenkin ärsytti kaikki, enkä meinannut saada sitä hyvää oloa ja buustia päälle, mikä saa mut tekemään asioita ja saa innostuvaan alkavasta päivästä. Smoothie ei näyttänyt ollenkaan hyvältä, kahvia ei tehnyt mieli ja kaikki oli vähän huonosti. Ei olis huvittanut tehdä oikein yhtään mitään.

Onneksi keksin kuitenkin tähän ratkaisun; laitoin kivaa musiikkia soimaan, kirkasvalolampun päälle ja rullasin olkkarin lattialle joogamattoni auki. Hengitin muutaman kerran syvään happea ja päätin joogata hieman. Tehdä muutaman aurinkotervehdyksen, jotta saan ajatukset kasaan ja mielen johonkin miellyttävämpään tilaan. Ja hupsistakeikkaa - hujauksessa olin käyttänyt 20 min ihan vaan itseeni. Ja hyvä niin! Yleinen mielentila kääntyi heti niin paljon paremmaksi ja valoisammaksi ja tuntui jopa ihan kivalta taas aloittaa perjantain rutistukset ennen viikonlopun viettoa. :)


Me tehtiin eilen ekaa kertaa täysin perinteistä kaalilaatikkoa ruuaksi! Siis nam miten hyvää eikä vaadi mitään erityistaitoja edes ruuanlaitossa! Kunnon vanhanajan kotiruokaa vaihteeksi kaikkien kasvissosekeittojen ja muiden vastaavien jälkeen. Puolukkahillon sijaan suosittelen myös ostamaan puolukkasurvosta, jonka marjapitoisuus on huimasti korkeampi kuin tavallisen hillon. Survos myös maistui ihan superhyville, aidoille puolukoille!

Kuitenkaan kaalilaatikkoakaan ei tarvitse syödä mitenkään tylsästi, vaan sitäkin varten voi tehdä kauniin kattauksen kynttilöineen kaikkineen! :-D Ja parasta tässä oli taas se, että laatikosta riittää vielä toiseksikin päiväksi meille kahdelle ja yhden annoksen hinta jää varmasti hyvin minimaaliseksi!

Snapchat: inessalmiranta

Pohdinkin ehkä tekeväni postauksen opiskelijabudjetin ruoanlaitosta ja muusta shoppailusta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti