torstai 24. maaliskuuta 2016

ELÄMÄ ON YHTÄ JUHLAA

Ihanaa pääsiäispyhien alkua! Itselläni tämä torstai on jo vapaa ainakin luentojen osalta (tentteihin pitäis tietysti lukea...), mutta heräsin silti tänäänkin kukonlaulun aikaan. Jotenkin en vaan vieläkään onnistunut nukkumaan pitkään, koska halusin saada tänäänkin paljon kaikkea aikaan. Kävin tekemässä treenin salilla, suihkussa, söin aamupalan rauhassa, koneellinen pyykkiä pyörimään, vähän siivousta ja ennen kaikkea viikonlopun tupareiden suunnittelua!! 

Oon kautta aikojen tykännyt järjestää juhlia. Pienestä pitäen mulle on ollut tärkeää juhlia kaikenmaailman synttäreitä ja nimipäiviä kavereiden kanssa. Silloin tietysti äiti oli juhlien järjestäjän roolissa, mutta ala-asteella jo suunniteltiin ainakin vuoden verran rakkaan ystäväni (rauha hänen sielulleen ♡) kanssa bileitä jotka järjestettin meidän luokkalaisille! Sittemminkään juhlien järjestämisen into ei ole laantunut, vaan on tullut vietettyä parit isommat synttärit kavereiden kesken, sekä erinäisiä kesäkauden avajaisia, juhannusjuhlia, terassin avajaisia, läksiäisiä ja lettukestejä. Ja huh nyt kun oikein muistelen niin onpa tullut järjestettyäkin ihan hirveä määrä juhlia!!

Vaikka juhlien järjestämisessä on aina oma stressinsä ja paljon tekemistä, on se kuitenkin aina ollut sen vaivan väärti! Kaikki ovat aina viihtyneet hyvin ja kaikille on jäänyt mitä parhaimpia muistoja käteen (ainakin mulle!). Nyt on kuitenkin jäänyt parit viime synttärit juhlimatta ja onkin ihanaa nyt taas järjestää pienet kekkerit tupareiden muodossa! 

Oon stressaillut enemmän tai vähemmän viimeisen viikon siitä, mitä juhlissa tarjoiltaisiin, onko nyt hassua pitää tuparit kun eihän tää koti ole edes vielä täysin valmis ja että miten kaikki mahtuu. Nyt kuitenkin kun sain päätettyä kaikki tarjottavat ja juhlat ovat siivoamista, kaupassa käyntiä sekä leipomista ja ruoan laittoa vaille valmiit, alan jo ihan hykertelemään innosta!! 

Loppujen lopuksi ei kuitenkaan ole ikinä tärkeintä se, mitä juhlissa nyt on tarjolla tai mitä "puuttuu", vaan se että saa kaikkia ihania tyyppejä kokoon samojen seinien sisälle - ja sitä odotan tälläkin kertaa ihan älyttömän paljon!!   

Tässä kuvia läksiäisistä - ennen kuin lähdin vuodeksi Brasiliaan vaihto-oppilaaksi. Noi oli kyllä kaikkien aikojen bileet. :-D Isolla B:llä. Ne täyttivät kaikki kunnon kotibileiden kriteerit; kuokkijat, sotkut, naapurit, tanssimista yömyöhään, naku-uintia sekä tietenkin vanhemmat jotka tulivat yöllä kotiin!Näemmä myöhemmissä juhlissa oon keskittynyt niin paljon juhlien emännöintiin että olis pitänyt varmaan palkata joku valokuvaaja niihin. Ei nimittäin oo hirveesti kuvamatskua! 
Nyt valmistelemaan viikonloppua!! Nauttikaa pääsiäisestä ja syökää paljon suklaamunia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti